Digital pro­jekt­le­der


Vi søger en digital projektleder, som kan kortlægge vores studerendes behov for kommunikation og dernæst opbygge den rigtige online platform, som skaber mere sammenhæng, indsigt og struktur for vores studerende – fra start til slut. Vi har store ambitioner for vores studerende – derfor skal vi også passe godt på dem, mens de er hos os og hjælpe dem igennem studiet bedst muligt. Det kræver god og klar kommunikation.

Om jobbet

I dette job vil du få ansvaret for at projektlede et vigtigt udviklingsprojekt, som skal give UCL-studerende en god og effektiv kommunikationsplatform. Du skal analysere deres behov, udvælge det rigtige system og sikre, at systemet bliver opbygget og implementeret. Du vil også få mindre opgaver i relation til vores hjemmeside, ucl.dk.

Du bliver ansat i afdelingen Kommunikation og Markedsføring som består af tre teams. Du bliver en del af vores Onlineteam, som består af tre konsulenter og en teamkoordinator. Teamet arbejder med digital kommunikation og har ansvaret for ucl.dk samt en række mindre websystemer.

Stillingen er en to-årig projektansættelse.

Kvalifikationer

For at kunne løfte opgaven i denne stilling, så forventer vi, at du:

  • har en relevant it- eller kommunikationsuddannelse.
  • har mindst tre-fem års relevant erhvervserfaring.
  • har konkret erfaring med projektledelse af webprojekter.
  • kan navigere i CMS-tankegangen på højt niveau.
  • har en grundlæggende forståelse for nutidens og fremtidens måde at tiltrække brugere.
  • har en forståelse for, hvordan visuel kommunikation kan sættes i spil ift. målgrupper.
  • er en relationsskabende, selvstændig og kommunikerende projektleder, der samtidig sætter en ære i at være imødekommende, lyttende og samarbejdende.

Det er en fordel (men ikke et krav), at du:

  • har kendskab til aflæsning af data (Analytics, interne uddannelsesdata + andre opsamlingsværktøjer vi benytter) der kan forbedre vores formidling af indhold på landingssider for alle områder af vores forretning.
  • har erfaringer med Adobe-pakken og visuel kommunikation.

Hvem er vi?

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole er én af Danmarks største uddannelsesinstitutioner med 1000 ansatte og 11.000 studerende fordelt på 5 adresser på Fyn og i Trekantområdet.

Afdelingen Kommunikation og Markedsføring varetager UCL’s interne og eksterne kommunikation samt et hav af forskellige marketing- og eventopgaver. Vi arbejder hver dag målrettet på at markedsføre og profilere UCL’s mange uddannelser og et stort udbud af kurser og efter- og videreuddannelser. Vi stræber efter at opnå en markant position på uddannelsesmarkedet, og vi ønsker at indtage markedet med tydelig digital tilstedeværelse.

Afdelingen har 15 konsulenter fordelt på tre teams, som sammen koordinerer og kvalitetssikrer UCL’s kommunikation, så den er sammenhængende og strategisk. Vi lægger vægt på at have en effektiv, sjov og nytænkende arbejdsdag, hvor vi prioriterer at have plads til at afprøve nye veje.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker på overenskomstvilkår i henhold til organisationsaftale mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation.

Arbejdssted

Dit primære ansættelsessted vil være Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M. Du må dog påregne, at der kan finde møder og andre aktiviteter sted på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskolens øvrige lokationer i Vejle, Jelling og Svendborg.

Flere oplysninger om stillingen:

Ansættelsessamtale sker efter aftale den 13. og 14. august 2020.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås i:

Uge 28-29 hos Kommunikationskonsulent Steffen M. Kjærulff på tlf. 24 78 63 24 eller på mail smkj@ucl.dk.

Uge 30-31-32 hos Kommunikations- og markedsføringschef Kirsten Eskildsen på tlf. 20 18 92 99 eller på mail kies@ucl.dk.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk baggrund og tilhørsforhold til at søge stillingen.

Om organisationen

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har omkring 11.000 fuldtidsstuderende og 1.000 medarbejdere. Vi udbyder 41 erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser samt en lang række efteruddannelser på akademi- og diplomniveau. Vi er en statslig selvejende institution med adresser i Odense, Vejle, Svendborg og Jelling.

Ansøgningsfrist:

9. august 2020.

Ansættelse:

Snarest muligt.

Gem job

UCL Erhvervsakademi & Professionshøjskole S/I
Publiceret: 4. august 2020

Arbejdssted

Location Odense