Da­ta­a­na­ly­ti­ker til Den Fælles Dataenhed


Er du typen, der kan trylle med data? Og vil du arbejde med datadrevne løsninger, der forholder sig til virkeligheden? Så er det måske dig, vi leder efter til Den Fælles Dataenhed under Data & Analytics i ATP.

Har du det skarpe overblik?

Til en nyoprettet stilling søger vi en dygtig dataanalytiker til udvikling af morgendagens datadrevne kontroller, der er med til at fange fejludbetalinger og minimere snyd med offentlige midler. Vi kan tilbyde et af Danmarks største datagrundlag, der giver helt unikke muligheder i vores analysearbejde. Helt konkret er vi på udkig efter dig, der har overblik og lyst til at:

  • omsætte forretningsbehov til konsistente tekniske løsninger ved hjælp af SQL og Python
  • forstå forretningen og hjælpe med at levere datagrundlaget og udsøgninger, der er med til at forhindre snyd og fejludbetalinger
  • lave avancerede dataanalyser og være med i udviklingsprocessen fra start til slut
  • videreudvikle vores nuværende Python-baserede platform
  • indgå i tæt samarbejde med afdelingens specialister og ansvarlige på ydelsesområder med fokus på at udvikle og teste nye udsøgningskriterier.

Er du selvkørende?

Vi forestiller os, at du er uddannet enten ingeniør, datalog, cand.merc.(it.) eller cand.IT og har et par års relevant erfaring med at håndtere og analysere store datasæt. Stillingen er kendetegnet ved stor frihed og ansvar, hvorfor det er afgørende, at du nyder at være selvkørende, sætte nye ting i gang, udfordre nuværende og finde løsninger for evt. forhindringer undervejs. Derudover har du gerne:

  • et godt kendskab til SQL og/eller Python
  • erfaring med Git og Azure Devops
  • et generelt godt kendskab til IT
  • erfaring med Scrum.
  • lyst til og måske erfaring med at arbejde med test.

Vil du arbejde med data til gavn for Danmark?

Du bliver en del af Den Fælles Dataenhed med 23 dygtige kolleger, der alle sætter en ære i at udvikle løsninger, der skaber maksimal forretningsværdi. Vi har ansvaret for at udvikle løsninger og værktøjer, der gør offentlige myndigheder i stand til at gennemføre en koordineret og helhedsorienteret kontrolindsats. Vi opererer blandt andet med softwareudvikling, full stack-løsninger, dataintegrationer, og Data Science.

Den Fælles Dataenhed er et innovativt område under fortsat opbygning og med stor bevågenhed, og du vil indgå i et team af engagerede dataanalytikere, og vil blive en del af et fagligt stærkt miljø. I ATP har vi fokus på udfordringer og udvikling i et professionelt og samtidig uformelt miljø. Vi tager den faglige og personlige udvikling alvorligt – både for at nå forretningens mål og for at øge din arbejdsglæde trivsel.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 250 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig. Send os gerne dit CV og ansøgning senest 9. august. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionschef Claes Martinsen på tlf. 2927 3786.

Gem job

ATP
Publiceret: 6. juli 2020

Arbejdssted

Location Hillerød