Marketing- & kom­mu­ni­ka­tions­chef (IT)


Til en nyoprettet stilling søger Unik System Design en Marketing- & kommunikationschef med kommercielt fokus og en forretningsdrevet tilgang. Der er tale om en stilling, hvor vi skal udnytte vores forretningsområders unikke kendetegn, medvirke til at fastholde vores position som markedsledende og samtidig sikre en tydelig linje gennem hele Unik. Stillingen refererer til vores CEO.

Opgaver og ansvarsområde

Du vil få ansvaret for at udvikle en corporate marketing- & kommunikationsfunktion med tilhørende strategi. Du skal være primus motor i at få udarbejdet markedsføringsplaner og få disse eksekveret i samarbejde med de enkelte forretningsområder.

Dine opgaver bliver herudover bl.a.:

 • Udarbejde kundeanalyser og kundetilfredshedsmålinger
 • Konkurrent- og markedsanalyser
 • Branding, herunder Employer Branding
 • Kommunikation til vores kunder, herunder nyhedsbreve
 • Gennemfører kampagner og kundeevents
 • SoMe strategi
 • Intern kommunikation
 • Webmaster og redaktionel ansvarlig for unik.dk

Hvad forventer vi af dig

Som udgangspunkt skal du have erfaring fra marketing- og kommunikationsområdet og gerne indenfor IT-branchen. Du har en uddannelse indenfor området på kandidatniveau. Erfaring fra bolig eller advokatbranchen vil være en fordel.

Herudover forventer vi, at du:

 • Er samarbejdsorienteret og kan navigere blandt mange interessenter
 • Er proaktiv og løsningsorienteret
 • Har et strategisk og analytisk mindset
 • Er god til at eksekvere og ikke selv bange for at tage fat i og løse praktiske opgaver
 • Er robust, udadvendt og kundeorienteret.

Vi skaber unikke softwareprodukter

Hos Unik udvikler vi software til mennesker, der arbejder med bolig- og ejendomsadministration – og på advokatkontorer/juridiske afdelinger. I et tæt samarbejde med vores kunder har vi gennem 35 år udviklet fleksible og resultatskabende løsninger, der sætter brugerens hverdag i centrum.

En del af vores succes handler selvfølgelig også om, at vi har vanvittigt dygtige og engagerede medarbejdere. Vil du være med i vores hverdag og bidrage til de unikke kompetencer, vi har? Vil du udvikle din faglighed? Vil du have en arbejdsplads, du kan være stolt af? Så lad os høre fra dig. 

Bliv en del af noget unikt

I Unik har vi en flad organisationsstruktur. Vi vægter kvalitet, glade kunder og faglig udvikling højt. Vi har en uformel stemning, hvor det ikke kun er det faglige, der er i fokus. Vores medarbejdere skal have de rette personlige kvalifikationer for at fungere i en uformel organisation, hvor der er en stor grad af selvstændighed.

En af Danmarks bedste arbejdspladser*

Bag vores software står 170 passionerede mennesker med unik brancheerfaring fra begge sider af bordet. Vi kender vores kunder, deres hverdag og rutiner. Og vi tror på, at det er forudsætningen for stærke it-løsninger.

*Great Place to Work har kåret os som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Som medarbejder hos os, bliver du en del af noget unikt, med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse, der føler en fælles stolthed over arbejdspladsen.

Spørgsmål om jobbet kontakt

Jesper Stampe 
HR-Chef
jst@unik.dk
Tlf. 39 75 04 97

Gem job

Unik System Design A/S
Publiceret: 5. august 2020

Arbejdssted

Location Vejle

Job hos virksomheden