Teamleder til IT Udvikling hos et af Danmarks største e-han­dels­si­tes


Er du en motiverende leder, der elsker tekniske udfordringer? Og kan du som spillende træner få dit team til at udvikle innovative og skarpe løsninger til vores mange glade kunder? Så har vi jobbet til dig!   

Som teamleder for vores danske udviklere står du i spidsen for et stærkt udviklingsteam på 9 udviklere og samtidig har du muligheden for at være hands-on med teknikken når der er behov for det.

Den fortsatte udvikling af nemlig.com sitet - både i form af innovative brugeroplevelser, nye koncepter, samt tekniske- og performancemæssige forbedringer - er en afgørende hjørnesten i vores vækstambitioner,” fortæller IT-direktør Peter Kyhn.

Rejsen mod continuous delivery nirvana

Som teamleder har du ansvaret for at motivere og udvikle dine medarbejdere, samt sikre succesfuld vidensdeling af udviklingsmæssige principper. En del af din tid som teamleder går derfor med afholde 1:1 samtaler, håndtere ferie og sygedage, samt planlægge og afholde MUS.

Succeskriterierne i stilingen er følgende:

  • God personaleledelse af udviklerteamet i Danmark
  • Godt samarbejde med interne og eksterne interessenter/partere
  • Deltagelse som udvikler i Scrum team
  • Sikre, at der løbende arbejdes efter best practices omkring softwareudvikling og forankring af vores agile udviklingsproces
  • flytte udviklingsteamet betydeligt længere på rejsen mod continuous delivery og deployment

Agil hverdag med masser af teknisk sparring

I hverdagen arbejder vi agilt sammen med vores udviklingsteam i Ukraine og øvrige kollegaer som testere, arkitekter, produktejere, UX’ere og IT-drift. 

Vi arbejder hele tiden i retning af mere CI/CD, øget testbarhed og en forløsning af det kæmpe potentiale, der ligger i en høj grad af automatisering,” uddyber Peter Kyhn.

Udviklingen foregår primært på .NET-platformen, dog har vi en vifte af andre teknologier som tilsammen udgør vores platform. Vi arbejder primært efter Scrum, med et element af overliggende projektstyring på de større initiativer. Vores site bygger på en moderne SPA løsning ovenpå Sitecore. Din og dit teams primære tekniske værktøjskasse består af alt fra C#, JavaScript, AngularJS (1.5) og JQuery til SASS, HTML og Git som versionsstyring.

Godt udviklingsarbejde handler ikke kun om teknik og processer, men i høj grad også om mennesker og tæt samarbejde. Derudover vægter vi dialog over en god kop kaffe højt,” fortæller IT-udviklingschef Michael Danielsen

Involverende leder med stærk faglighed

Vi har gennem årene opbygget en unik tillidsbaseret kultur hvor lederskab ikke hænger på processerne, men derimod udleves gennem engagement og involvering. For dig som leder betyder det, at du finder muligheder i sammenspillet mellem teknologi, menneske og proces. Du brænder for det menneskelige aspekt af arbejdet som leder, og formår via empati og involvering at motivere og engagere mennesker omkring dig. 

Vi forventer, at du:

  • Har flere års erfaring som leder af et eller flere udviklingsteam
  • Har erfaring med udvikling af et kommercielt website
  • Har gode kommunikationsevner - både på dansk og engelsk 
  • Kan fremvise straffeattest

Dit faglige udgangspunkt er et solidt teknologisk overblik og hands-on erfaring som du bruger i udviklingen af løsninger, der giver endnu bedre brugeroplevelser når der handles online. 

Velkommen til nemlig.com

Vi tilbyder et spændende og ansvarsfuldt job, hvor du i høj grad selv er med til at sætte retningen. Vores samarbejde er præget af en stor indbyrdes tillid hvor åbenhed og nysgerrighed går hånd i hånd med villigheden til at udfordre sig selv og andre - både fagligt og personligt.

Der er aldrig en kedelig dag hos os. Hver dag kan en ny ide opstå, og faglige og kreative diskussioner bidrager til, at vi hurtigt kan træffe beslutninger, der gavner vores kunder og forretningen,” afslutter softwarearkitekt Lars Kruckow.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Rasmus Ottesen på 30 55 77 68 eller rao@nemlig.com

Send os din ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg jobbet her" hurtigst muligt - vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 09-08-2020.

Gem job

nemlig.com
Publiceret: 6. juli 2020

Arbejdssted

Location Brøndby