DevOps Engineer søges til fremad­stormen­de it-virk­som­hed


Til et af vores kontorer i København, Odense (HQ) eller Aalborg, søger vi snarest muligt en dygtig, omstillingsparat samt teamorienteret DevOps Engineer, der motiveres af at spille en central driftsrolle i en dynamisk it-virksomhed, hvor der er højt til loftet, hvor man brænder for de tekniske løsninger, løfter i flok, og hvor væksten er eksplosiv med flere Gazellepriser - senest i 2019.

 • Vil du spille en helt central rolle i en meget succesfuld og fremtidsorienteret it-virksomhed, som har vundet flere Gazellepriser – senest i 2019?
 • Kan du se dig selv i et team, der skubber grænserne for avancerede, men brugervenlige platforme?
 • Har du lyst til en hverdag i et team, der arbejder på tværs af faggrupper og benhårdt på at skabe de bedst mulige oplevelser, hvad enten det gælder interfaces, support eller nye features?

Thomas Hofmann, direktør og partner: ”Du arbejder i spændingsfeltet mellem udvikling og drift, men over tid bliver du mere og mere involveret i videreudvikling med fokus på GCP og Kubernetes som de allernyeste kroner på værket.”

Velkommen til ONLINECITY.iO – velkommen til fremtiden

Vi er en moderne platformsvirksomhed, som tilbyder platforme inden for forskellige forretningsområder. Vi arbejder primært med messaging services under GatewayAPI.com, mens liveBACKEND.com er henvendt til kulturinstitutioner, der bruger platformen som deres foretrukne værktøj i dagligdagen til håndtering af events og billetsalg.

Vi tæller i dag 30 medarbejdere, der er fordelt på vores kontorer rundt om i Danmark, som alle arbejder målrettet med vores platforme, der anvendes af over 16.000 kunder verden over.

Spil en vigtig rolle inden for udvikling og drift

Som DevOps Engineer får du, i tæt samarbejde med dine kolleger, ansvar for, at vores services kører efter planen og for at videreudvikle vores nuværende setup – altid med fokus på brugervenlighed. Du kommer derfor til at beskæftige dig med at:

 • administrere og overvåge forskellige clouds bestående af Google Cloud Platform samt Hetzner og eget serverrum i Odense.
 • proaktivt sikre det højeste niveau inden for system og infrastruktur, vi går efter 99,9 % oppetid på alle vores platforme
 • overvåge og teste applikationsydeevnen for potentielle flaskehalse, identificere mulige løsninger og samarbejde med Software Engineers for at implementere disse løsninger
 • konfigurere og vedligeholde vores continuous integration system
 • skrive og vedligeholde interne værktøjer, systemer og udføre rapportering.

Thomas: ”Du er med til at sikre, at vores platforme, GatewayAPI.com samt liveBACKEND.com, imødekommer vores kunders krav til skalering med et højt niveau af oppetid, ydeevne og sikkerhed.”

En stærk tech stack

Du kan se frem til at blive involveret i en lang række forskellige teknologier i vores tech stack, som blandt andet består af Python, Go, C++, PHP, NodeJS, Kubernetes og VMs i GCP, der er opsat via Terraform samt Postgres, Redis og RabbitMQ. Derudover kommer du også i berøring med mange andre teknologier som blandt andet Kannel, SMPP-protokollen, Envoy, gRPC samt Prometheus og Loki.

Et agilt univers efter alle kunstens regler

Arbejdskulturen i ONLINECITY.IO er baseret på en flad, agil struktur, hvor det gode argument og den gode idé vinder. Vi tænker og arbejder globalt med medarbejdere, kunder og vores samarbejdspartnere spredt ud over det meste af Danmark og udlandet.

Thomas: ”Vi er gået all-in på det agile univers med Scrum efter de bedste og mest moderne principper. Og så er vi simpelthen et rigtig godt team, der kan lide at nørde med vores fag.”

Teamorienteret udvikler med åbent sind

 • Du har solid cloud-erfaring, allerhelst med GCP, Kubernetes samt Hetzner.
 • Vi ser meget gerne, at du har erfaring med netværk – VPN, routing og firewall i skyen.
 • Det er også en fordel, hvis du har erfaring med at administrere og performance tune samt erfaring med applikationsstakke.
 • Kan skrive og tale dansk/engelsk flydende.

”Du skal ikke være for fastlåst, men åben i forhold til nye teknologier. Og så er det vigtigt for os, at du er team- og samarbejdsorienteret, da vi lykkes med vores opgaver i flok,” slutter Thomas.

Har du spørgsmål:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte direktør Thomas Hofmann på telefon +45 2614 9424. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder samtaler løbende med ansøgere.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Det bedste ved at arbejde i vores by:

 • Arbejd med den seneste teknologi inden for programmering og drift.
 • Slut dig til et stærkt og professionelt hold, og løft dine kompetencer til nye højder.
 • Vær en del af en succes, som udvikler morgendagens spændende nye platforme.
 • Alle har en vigtig rolle og resultaterne er altid opnået i tæt samarbejde.
 • Her er god plads til at nørde, være kreativ og videreudvikle ideer og evner.
 • Få overenskomstregulerede ansættelsesforhold – it-overenskomst – samt fritvalgskonto og lækker frokostordning med mere.
   
Gem job

ONLINECITY.IO
Publiceret: 6. august 2020

Arbejdssted

Location København, Odense eller Aalborg