IT-pro­jekt­kon­su­lent til Loomis Danmark A/S i Taastrup


Loomis Danmark søger en IT-projektkonsulent til vores IT Development team i Taastrup.

Sammen med vores testkonsulent og to IT-projektledere (hvoraf den ene er din daglige leder), udgør du vores IT Development team. Du får til opgave at støtte IT-projektlederne med at få IT- og forretningsprojekter godt fra start og sikkert i mål.

Om stillingen

Loomis Danmark er en del af en international koncern, der tilbyder løsninger inden for værditransport og værdihåndtering. Til at understøtte forretningen, har vi i Loomis Danmark en bred portefølje af IT-projekter og står overfor at skulle implementere en række nye, store projekter. Vores IT-projektledere får endnu mere travlt og har derfor brug for hjælp til at sikre, at projektleverancerne lever op til vores krav. Dine arbejdsopgaver spænder bredt og dækker blandt andet at:

  • Udarbejde en række leverancer i de projekter, du bliver tilknyttet, herunder business cases, kravspecifikationer og procestegninger samt dokumentation af og guidelines til de nye systemer
  • Optimere og opdatere processer og vejledninger ved ændring af eksisterende systemer
  • Være med til at sikre kvalitet i projekterne
  • Selvstændigt gennemføre mindre IT-projekter

Du vil få en stor berøringsflade med forretningen, som spiller en betydelig rolle i vores projekter, og et tæt samarbejde med dine kolleger i IT Development og IT Operations.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. 

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og +3 års erfaring som IT-projekt- eller forretningskonsulent, gerne fra en international organisation.

Du har et godt kendskab til de traditionelle IT-projektdiscipliner og har erfaring med at udarbejde ovenstående projektleverancer. Det er desuden en fordel, hvis du har kendskab til og erfaring med at arbejde med Kanbanboards. Det er desuden en fordel, hvis du har:

  • Solid erfaring med Microsoft Office-pakken
  • Designet processer i Visio
  • Arbejdet med projekter i Antura
  • Erfaring JIRA Core og JIRA Servicedesk
  • Arbejdet med D365

Da mange af vores IT-projekter er internationale, er det vigtigt, at du har gode kommunikationsevner og kan kommunikere flydende på skrift og i tale på dansk og engelsk.

Du er den person i teamet, der sikrer, at detaljerne og kvaliteten er på plads. Din erfaring gør, at du med struktur og stor ro evner at holde styr på og få afsluttet projektleverancerne, selvstændigt, men også i tæt samarbejde med dine kolleger.

Som den udprægede holdspiller, du er, formår du at skabe en god stemning (også når vi har travlt), og du bidrager positivt med din forståelse for andre og dit aldrig vigende gåpåmod.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i en virksomhed i vækst med et stort ansvar og mulighed for være en central del af det team, som planlægger og implementerer Loomis’ fremtidige IT-infrastruktur.

Den rigtige kandidat vil få et alsidigt job med en travl hverdag, en stor samarbejdsflade, udviklingsmuligheder, dygtige og gode kollegaer, attraktiv løn og vilkår med mulighed for sundhedsordning, medlemskab af vores personaleforening og gratis parkering.

Yderligere oplysninger

Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte headhunter Mikael Elkan på tlf. 23 96 10 30.

Arbejdsstedet er Taastrup.

Ansøgning

Kan du se dig selv i denne stilling, så send din ansøgning og CV via vores onlinesystem inden den 15. august 2020.

Vi gør opmærksom på, at det kun vil være ansøgere, som benytter vores onlinesystem, der vil komme i betragtning til stillingen. Da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, indkalder vi løbende kandidater til samtale. Vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist

Senest 15. august 2020.

Om Loomis Danmark

Loomis Danmark A/S tilbyder sikre og effektive løsninger inden for værditransport og værdihåndtering til detailhandlen og til banker og sparekasser. Loomis Danmark er specialister i at beskytte, transportere, optælle og bankindsætte kontanter for kunderne. I Loomis Danmark er vi 320 medarbejdere.

Loomis Danmark er en del af en international koncern med 400 afdelingskontorer fordelt på mere end 24 lande i Europa, USA og Sydamerika. Vi bruger blandt andet vores internationale netværk til at få ideer og inspiration til sikre og effektive metoder, der kan bringe pengene "bedst og billigst" fra butikken eller filialen til bankkontoen.

Ansættelse i Loomis Danmark er bl.a. betinget af, at du ikke er registeret i RKI, og at du kan godkendes af politiet til ansættelse efter reglerne i lov om vagtvirksomhed.

Gem job

Loomis Danmark
Publiceret: 7. august 2020

Arbejdssted

Location Taastrup