Full-stack .NET-ju­ni­o­r­ud­vik­ler til spændende digital afdeling

 

Vil du arbejde i en veletableret virksomhed med en voksende digital afdeling, hvor faglighed er i fokus, og hvor du skal udvikle customized løsninger til en lang række spændende kunder? Så er du måske den dygtige juniorudvikler, vi søger til vores kontor i Aarhus!

Vi tilbyder

Et fuldtidsjob i en alsidig kommunikationsvirksomhed i positiv udvikling, der leverer marketingprodukter og digitale løsninger til alt fra store private virksomheder til NGO’er og foreninger. Vores hyggelige kontor i Aarhus danner rammerne om din hverdag, hvor du selv er med til at præge udviklingen i den digitale afdeling. Her arbejder du sammen med fire dygtige, erfarne og engagerede kollegaer. Jobbet er fleksibelt og afvekslende, og vi tror på, at frihed under ansvar skaber de bedste resultater. Vi har stort fokus på faglighed og på din faglige udvikling. Samtidig mener vi, at der skal være plads til snak og humor i hverdagen.

Om jobbet

  • Som juniorudvikler kommer du til at arbejde med et gennemført digitalt gamification-koncept. Du får mulighed for at fordybe dig i løsningen og dens teknologier, og du spiller en afgørende rolle i videreudviklingen af customized løsninger til vores kunder med udgangspunkt i konceptet
  • Du er med til at koordinere IT-/printprogrammering i vores produktionsenhed
  • Du agerer teknisk kontaktperson for kollegaer og kunder på de løsninger, du har udviklet
  • Du bruger dine kompetencer til løbende at bidrage til udviklingsprojekter i koncernen.

Din profil

  • Du er Full-stack .NET-udvikler og er højst sandsynligt uddannet datamatiker, datalog, softwareingeniør eller lignende.
  • Du er gerne velbevandret i flere af følgende: .Net (VB & C#), HTML, CSS, JavaScript, Rest API’s og SQL Database
  • Du arbejder omhyggeligt og struktureret
  • Du er nysgerrig og lærenem
  • Du er tillidsvækkende og imødekommende
  • Du trives i en travl hverdag, der byder på mange forskellige udfordringer.

Om Bording Danmark

I Bording Danmark hjælper vi vores kunder med at nå ud til deres kunder via kvalitetsbevidste og innovative kommunikations- og marketingløsninger. Det gælder alt fra branding og digitale løsninger til direct marketing og gamification. Vi runder snart 100 medarbejdere fordelt på fire adresser. Hver dag hjælper vi kunder som Lego, Nordea, DR ultra:bit, Novo Nordisk, Ørsted, Vestas og mange flere. Og så er vi en del af den børsnoterede teknologi- og marketingkoncern, Bording Group.

Sådan søger du

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV, som du kan sende via linket nedenfor. Samtaler afholdes løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Digital Manager Rasmus Nørholm på mail: ran@bording.dk eller telefon: 2826 4881.

Gem job

Bording Danmark A/S
Publiceret: 7. august 2020

Arbejdssted

Location Aarhus