Visionær net­værks­spe­ci­a­list til Koncern IT


Genopslag

Hos Infrastruktur Core i Københavns Kommune, Koncern IT søger vi en netværksspecialist, som har lyst til at udvikle og drifte en af Danmarks største it-installationer.  

Koncern IT’s infrastrukturteam driver hele København Kommunes fælles administrative it-platform, lige fra netværk og hardware til virtuelle miljøer og systemsoftware. Vi er en organisation, der går forrest når det drejer sig om de nyeste teknologier og metoder. Du kommer til at tage vores corenetværk med ind i en spændende fremtid.

Brænder du for at arbejde i et team, hvor du vil være med til at sikre, at vores netværk både er klippe stabilt og bliver klar til fremtiden med Cloud, IoT, SD-WAN og øget effektivitet?

Har du mod på at kaste dig over nye projekter, og vil du være med til at præge områdets fremtid, som går nye udfordringer og forandringer i møde?

Bliver du motiveret og nysgerrig af en fremtid, der byder på muligheder og forandringer?

Kan du se dig selv arbejde med scripting i infrastrukturen og være med til at sikre stabil drift, hvor it-sikkerhed og en fremtid med Cloud er afgørende faktorer?

Kan du både arbejde selvstændigt og samarbejde i større tværfaglige grupper?

Så er du måske vores nye netværksspecialist.

Dine opgaver og udfordringer

Sammen med en gruppe nære kolleger får du medansvaret for vores corenetværksområde. Du vil indgå i drift og projekter og bidrage aktivt til den fortsatte modning, udvikling og optimering af dette centrale område, og du skal være med at tage vores netværk og din egen rolle med ind i Cloud-fremtiden hos os. Du får en stor kontaktflade til kollegaer på tværs af organisationen – fra visitatorer, tværgående driftskoordinatorer, løsningsansvarlige og andre tekniske specialister til kontorchefer. Du vil være med til at forme området, sætte retningen, udarbejde politikker, strategier og procedurer – og implementere og drifte det efterfølgende.

Du vil komme til at arbejde med de nyeste teknologier, som b.la. omfatter:

 • Cisco ACI & Cisco NX9000
 • LAN, WAN og BGP routing
 • Cisco ASA VPN
 • Datacenter services
 • og løbende performancetuning, fejlfinding og projekt- og implementeringsopgaver til nye infrastruktursystemer

Vores forventninger til dig

 • God forståelse for dynamisk routing, både baseret på OSPF og BGP.
 • God generel forståelse for AD, DNS, DHCP og firewall.
 • Generel forståelse af operativsystemer.
 • Viden på CCNP-niveau som minimum.
 • Lysten til at holde dig opdateret indenfor de nyeste teknologier og arbejdsmetoder.
 • Evner at bevare et strategisk overblik, eksekvere og skabe resultater for både dig selv, teamet og kommunens brugere.

Er vi arbejdspladsen for dig?

Vi har et samarbejdsorienteret miljø, som bærer præg af et stort tværgående engagement, og hvor personlig udvikling og professionalisme er i højsædet. Vi har travlt og vi har det sjovt. Vi hjælper og passer på hinanden. Vi har fokus på både teknologi, forretning, vores brugere, kommunen og på løbende udvikling af medarbejderne, services og processer.  

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer ugentligt med familievenlige arbejdstider og flekstid. Vi ønsker, at du kan starte snarest muligt. Løn forhandles efter overenskomst og kvalifikationer.  

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kim Lohse (kontorchef for Infrastruktur Core) på 4044 7632 eller Søren Isager (teknisk serviceansvarlig) på 2341 8177.

Medsend motiveret ansøgning og CV

Søg via nedenstående link senest søndag den 9. august 2020.

Vi forventer at holde samtaler i uge 33 og 34.   

Om Koncern IT

Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder, og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på Koncernit.kk.dk.
 

Gem job

Københavns Kommune
Publiceret: 9. juli 2020

Arbejdssted

Location København