NAV-Digiflow-konsulent til Digisense A/S


Vil du være med til at skabe værdi via digitalisering og automatisering af bilagshåndtering med vores anerkendte værktøj, Digiflow, så har du her chancen for at hjælpe med at skabe succes hos vores kunder.

Vores integration til Dynamics når helt nye højder, og vi søger derfor en konsulent til at hjælpe med rådgivning og onboarding af nye kunder. Herunder også support af eksisterende kunder, som er en taknemlig opgave, da vores tilbagemeldinger på kundetilfredshed er høj.

Det er vigtigt, at du har regnskabsmæssig forståelse, særligt på kreditorhåndtering og er hjemmevant i NAV på support-niveau, men andre økonomisystemer kan også være en del af opgaven.

Du vil få grundig oplæring i Digiflows muligheder. Har du tidligere arbejdet med systemer til digitalisering og automatisering af bilagshåndtering, er det en fordel, men ikke en betingelse.

Ansvarsområder

  • Rådgive kunder om digitalisering af kreditorbilag og automatisering af godkendelsesflow
  • Onboarding, inkl. interview, behovsanalyse, flow-opsætning og superbruger-undervisning
  • Vejledning i automatisering af bilagshåndtering til økonomisystemer, fra NAV 09 - 365

Kvalifikationer

  • ERP-systemer på supportniveau (primært NAV, samt Uniconta og e-conomic)
  • Regnskabsforståelse
  • Serviceminded
  • Elektronisk bilagshåndtering

Vi er en mindre virksomhed, hvorfor du vil komme til at have indflydelse og være helt tæt på, hvor beslutningerne træffes. Du bliver en vigtig brik på holdet, i vores fremadrettede strategi, for at bygge et slagkraftigt hold, der forstår at gøre hverdagen nemmere for vores kunder. Vi har vækstambitioner og er på vej mod vores første Gazelle, men sætter samtidig en ære i at bygge løsninger af høj kvalitet. Dit knowhow om økonomisystemer, særligt NAV og kreditorhåndtering, skal være med til at løfte vores rådgivning til højeste niveau.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores CTO, hvor du får indflydelse på udviklingen af softwaren via dine input fra brugerne. Dine input vil også blive inddraget, til at give inspiration i vores salg og marketing.

Du vil blive tilbudt løn efter kvalifikationer + pension, fri frisør, friskbagt brød, kaffe, kolde drikke og hyggelige kollegaer.

Ansøgningsfrist: Mandag den 17. august.

Du kan se mere om Digiflow fra Digisense A/S her.

Du kan sende evt. spørgsmål til stillingen på hk@digisense.dk.

Send din ansøgning via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Gem job

Digisense
Publiceret: 9. august 2020

Arbejdssted

Location Aarhus