Erfarne udviklere med am­bi­tio­ner og lyst til faglige ud­for­drin­ger


Er du en faglig skarp udvikler, der motiveres af høje kvalitetskrav og kan levere på dem? Vil du arbejde med moderne teknologier og udvikle it-løsninger, der er væsentlig for finansieringen af Danmark? Så har vi brug for dig!

Vi udvikler en fremtidsparat og digital skatteforvaltning

Vi søger softwareudviklere, der har mod på at være med i et nyt stort udviklingsprogram, hvor du får en afgørende rolle i udvikling af nye it-systemer til den danske skatteforvaltning. Vi arbejder i et agilt setup og under SAFe rammeværket, hvor du bliver en del af et fullstack team, der selvstændigt specificerer og udvikler features til den samlede løsning. Her er både interne medarbejdere og eksterne konsulenter, som arbejder sammen i teams. Stemningen er god mellem os, omgangstonen er uformel og selvom vi har travlt, spiller vi hinanden gode.

I jobbet vil du komme til at arbejde med et bredt udsnit af teknologier og værktøjer, fx Java, SQL, Spring Boot og Integration, WebLogic, Git/GitHub, Maven, REST & SOAP webservices, JavaScript, Selenium, Hibernate, OPA, Oracle DB, Docker, Jenkins, Soap UI, OIO, Jira og Confluence. Det vil derfor være en fordel med godt kendskab til nogle af disse.

Hvem er du?

Du er uddannet datalog, ingeniør, datamatiker eller har en anden relevant videregående uddannelse. Du har flere års erfaring med softwareudvikling. Er fagligt velfunderet, engageret og vant til at arbejde med andre i teams, og at du kan samarbejde på tværs i organisationen.

Vi forventer at du:

  • Er en erfaren udvikler
  • Er dygtig og kvalitetsbevidst, med en sund nysgerrighed
  • Har evnen til at lære hurtigt og er løsningsorienteret, forandringsparat/fleksibel
  • Har arbejdet med systemer/kodebaser af en vis størrelse/kompleksitet og hvor begreber som versionsstyring, faste udviklingscykler, strukturerede kode reviews, unittest er en del af hverdagen
  • Er god til at kommunikere på dansk - både i skrift og tale.

Hvad tilbyder vi?

Du bliver ansat i afdelingen, Udvikling ICI / Opkrævning, hvor vi laver inddrivelsessystemer og du indgår i en programorganisation, hvor alle kompetencer samles med fokus på at løfte én fælles opgave. Vi er ambitiøse, ansvarlige og du får nogle professionelle og kvalitetsbevidste kollegaer med fokus på faglighed og skatteforvaltningens behov. Vi lægger vægt på videndeling, læring og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde.

Vi vil sørge for et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, så du hurtigt kan arbejde selvstændigt med opgaverne. Du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver samtidig med, at der i UFST er gode muligheder for kompetenceudvikling. UFST har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor vi som medarbejdere har mulighed for at netværke med hinanden uden for de vante rammer. Hertil kommer top nice kontormiljøer med plads til hygge, fordybelse og sparring på tværs af teams, afdelinger og fællesområder.

Ansøgning og ansættelse 

Send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og evt. udtalelser via linket ”Søg jobbet her” senest 28. august 2020. Vi holder samtaler løbende. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Hanne Sørensen på tlf. 72 37 27 41 - dog ikke i ugerne 29, 30 og 31 grundet ferie.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Der kan indgå persontest og logiktest i forbindelse med rekrutteringsforløbet. 

Om Udviklings- og forenklingsstyrelsen 

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretnings-processer. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor. Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Publiceret: 9. august 2020

Arbejdssted

Location Frederiksberg