Solution ar­chi­tects til vores danske team


Bliv en del af vores team

Vi definerer succes som opnåelsen af exceptionelle resultater, der har vedvarende indvirkning på erhvervsliv, samfundsgrupper og individer over hele verden. Og ingen er mere på forkant af dette end vores solution architects.

Når vores solution architects arbejder sammen med vores kunder som trusted advisors, fokuserer de på at løse kundernes mest vanskelige og forretningskritiske udfordringer med en kombination af teknisk viden og en skarp forretningssans.

Med anvendelse af din viden indenfor et bredt spektrum af teknologier og domæner, kommer du til at arbejde sammen med kunder på CxO niveau og deres tekniske repræsentanter om at designe den digitale revolution og implementere en række tekniske strategier, der skal bringe vores kunder videre fremad.

Det, vi kigger efter

Hos os er solution architecture anderledes end mange andre steder.

Du arbejder med kunder på CxO niveau og gør en reel forskel for et bredt udsnit af private og offentlige organisationer. Du rådgiver og leverer i tæt samarbejde med vores kunder og deres samarbejdspartnere, som repræsentant for den innovation og forandring, de forventer, når de samarbejder med os fra PA.

Vi forventer, at du har en solid viden om de teknologier, du har arbejdet med, en dokumenteret referenceliste over levering af teknisk ledelse inden for områder som applikation, forretning og integrationsarkitektur. Derudover har du evnen til at arbejde hovedsageligt på et overordnet niveau, men kan også dykke ned i detaljen, når det kræves. Du har stor viden om arkitekturmetoder, principper og koncepter, og har arbejdet med disse i komplekse projekter hos en eller flere større organisationer.

Derudover har du erfaring i at vise fordele og ulemper ved mulige løsninger som f.eks. cloud vs. lokale server-løsninger, produktudvælgelse, sikkerhed og ledelsesmodeller. Du har evnen til at levere strategisk tænkning til interessenter ved hjælp af roadmaps, mentorfunktion og teknisk thought leadership. Og så har du forståelse for de kommercielle, menneskelige og organisatoriske aspekter af dit arbejde.

Vi interviewer løbende, så send os din ansøgning med det samme via linket "Søg jobbet her". Og hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, så er du altid meget velkommen til at kontakte vores team på nordiccareers@paconsulting.com.

Om PA

Bringing Ingenuity to Life

Vi er et konsulenthus med fokus på innovation og tranformation, der tror på opfindsomhedens evne til at skabe en positiv menneskelig fremtid i en teknologidrevet verden. Vores forskellige teams af eksperter kombinerer innovativ tænkning med gennembrydende teknologier for at kunne avancere hurtigt.

Med et globalt netværk af FTSE 100- og Fortune 500-kunder kan vi tilbyde dig enestående muligheder for udvikling og friheden til at brillere. Ved at kombinere strategier, teknologier og innovation forvandler vi kompleksitet til muligheder og leverer vedvarende resultater til vores kunder, og gør dig i stand til at opbygge en varig karriere.

Diversity Statement

Vi tror på, at diversitet skaber en stærkere virksomhed, og vi stræber efter at ansætte folk med forskellige idéer, stile og kompetencer. Denne diversitet stimulerer et rigt og kreativt miljø – et hvor vores folk udvikler sig, og hvor vores kunder sætter pris på de vedvarende resultater.

Vi bestræber os på at rekruttere, promovere og belønne vores folk baseret udelukkende på deres evne til at bidrage til PA’s mål uden hensyntagen til køn, etnicitet, funktionsnedsættelse, religion, nationalitet, seksuel orientering, alder og civilstatus.

About PA Consulting Group
An innovation and transformation consultancy, we believe in the power of ingenuity to build a positive human future in a technology-driven world. As strategies, technologies and innovation collide, we turn complexity into opportunity. Our teams of experts combine innovative thinking and breakthrough technologies to progress further, faster. Our clients adapt and transform, and together we achieve enduring results. We are over 2,600 specialists in consumer, defence and security, energy and utilities, financial services, government, healthcare, life sciences, manufacturing, and transport, travel and logistics. And we operate globally from offices across the Americas, Europe, the Nordics and the Gulf. PA. Bringing Ingenuity to Life.

Gem job

PA Consulting Group
Publiceret: 9. juli 2020

Arbejdssted

Location København