Graduate Project Manager


Vi søger en graduate til vores projektafdeling til ledelse af projekter

Kunne du tænke dig at få testet dit potentiale som projektleder i en kundeorienteret nordisk finansvirksomhed og lede arbejdet med at bygge fremtidens banksystemer? Vil du gerne arbejde med Fintech og softwareudvikling i den finansielle sektor? Har du et mindset som gør dig i stand til at arbejde i projektteams og tage kontrol i en omskiftelig hverdag og samtidig begå dig blandt kunder og ledere?

En bedre bank begynder her

Det kræver både hjerne og hjerte at give bankkunder en god bankoplevelse. Vi er et full-service IT-center for 120+ pengeinstitutter i Norden, og arbejder løbende med at forbedre og udvikle nye services. I Project Management afdelingen er vi mere end 40 projektledere, hvis opgave er at planlægge og styre IT-projekter frem mod succesfulde leverancer.

Du kommer til at indgå i et team med engagerede kolleger, der har ansvaret for en del af SDC’s forretningsområder. Vi leder projekter inden for bl.a. digital kunderådgivning, Investment banking, låne-og kreditprocesser, betalinger, core banking, netbank, robotics, Office 365, og IT-infrastruktur.

Du bliver en del af et arbejdsmiljø præget af åbenhed, tværfagligt fokus samt et højt fagligt niveau. Her vil du blive udfordret og samtidigt kunne udvikle dine kompetencer inden for projektledelse.

Bliv en del af et stærkt fagligt projektledermiljø i SDC

Som Graduate Project Manager bliver du knyttet til en mentor, der hjælper dig til at styrke dine kompetencer og sikre dig læring som projektleder. Du kommer i arbejdet til at lære at stå for planlægning, scoping og styring af IT-udviklingsprojekter og deltage i styregruppemøder, hvor du tilvejebringer beslutningsgrundlag for projekter.

Du kommer til at varetage interessenthåndtering i SDC og arbejde tæt sammen med projektejer, arkitekter og forretningskonsulenter, som varetager den faglige del af projekter. Hermed får du mulighed for at stå for den daglige ledelse af et projektteam.

Lidt om dig:

 • Du har netop afsluttet en videregående uddannelse på kandidatniveau (fx fra CBS, ITU, AAU)
 • Du har et stærkt ønske om at arbejde med IT-udviklingsprojekter som projektleder
 • Du brænder for at vise initiativ, og kan både arbejde selvstændigt og tage ansvar i grupper
 • Du er åben og udadvendt og kan let skabe nye relationer
 • Du elsker struktur og opfølgning og kan skabe overblik
 • Du mestrer engelsk på business niveau, og har forståelse for svensk og norsk

Du får ansvaret for projekter med kompleksitet, der matcher dine kvalifikationer indenfor:

 • Projektplanlægning og projektopfølgning
 • Scope og ændringsstyring
 • Projektbudget og ressourcestyring
 • Risiko og issue håndtering
 • Projektrapportering samt at leve op til SDC’s projektmodel
 • Håndtering af projektets interessenter, team, kunder og leverandører

Få gode udviklingsmuligheder og vilkår

Hos os får du mange gode og dygtige kolleger, stor indflydelse på din egen hverdag og muligheden for at blive en eftertragtet ressource internt i huset.

Alt det praktiske

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om rollen som Graduate Project Manager i SDC, er du velkommen til at give Teamlead Christian Lauridsen 2925 5241 (Uge 29,30) eller Jan Lyng Jensen 4029 4793 (Uge 31,32) et ring. Vi ser frem til at modtage dit CV og uddannelsespapirer samt et kort motiveret cover letter.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Vil du vide mere om SDC?

Vidste du, at kun ca. 5 % af de penge, der er i omløb i samfundet, er kontanter. Resten er virtuelle penge, som bl.a. håndteres af SDC. Vi er stolte af at have været på markedet i mere end 50 år. Med vores indgående erfaring med drift, udvikling integrationer og automatisering af bankapplikationer og -systemer, der er vores kerneydelse, bygger vi bro mellem den finansielle sektor og IT i hele Norden. Med vores fælles nordiske platform bygger vi løsninger og skaber grundlaget for fremtidens bank.

Du kan læse mere om SDC her: www.sdc.dk.

Ansøgningsfrist: 9. august 2020.

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 9. juli 2020

Arbejdssted

Location Ballerup