Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Mo­de­l­ud­vik­ler – Kre­di­tri­si­ko­mo­del­ler

'Du arbejder med statistiske modeller, som er kernen i vores forretning. Og så bliver du en del af et team af meget dygtige kolleger, der er klar til at sørge for, at du kommer godt fra start,' fortæller afdelingsleder Anette Rom.

  • Vil du have et rigtig godt og stabilt job, hvor du både nørder med dit fag og spiller en vigtig rolle for forretningen?

DLR Kredit er et realkreditinstitut med speciale i udlån til landbrug og erhverv. Vi mener selv, at noget af det, der gør DLR Kredit til en fantastisk arbejdsplads og bidrager til en unik kultur, er de fagligt kompetente og engagerede medarbejdere. Samarbejde, ordentlighed og det at handle på udfordringerne er stærke værdier i vores organisation. Til vores modeludviklingsteam søger vi en kandidat, som brænder for at udvikle statistiske kreditrisikomodeller til brug for kapital- og forretningsmæssig styring.

Branchens skarpeste team

Du får plads i vores åbne kontorlandskab sammen med 20 kolleger, mens du indgår i et mindre team på 5 erfarne modeludviklere. I teamet arbejder vi tæt sammen med vores kolleger i Udlån, Data Management og IT, ligesom vi leverer analyser og rapporter til både direktionen og bestyrelse.

En række spændende udviklingsprojekter

Som modeludvikler arbejder du med udviklingsprojekter og får en bred indsigt i, hvordan et avanceret IRB-institut arbejder med modeludvikling. Mere konkret skal du arbejde med at:

  • videreudvikle eksisterende IRB-modeller
  • udvikle og implementere nye IRB-modeller
  • overvåge og validere modellerne
  • implementere nye myndighedskrav - herunder fx EBA-krav.

'Du tilrettelægger dit arbejde i tæt samarbejde med dine kolleger, men dine egne gode ideer kan i høj grad påvirke vores fremtidige modelarbejde.' - Anette

Den ideelle kandidat kan sige ja til følgende:

  • Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling med modeludvikling fra en finansiel virksomhed.
  • Du har en relevant uddannelsesbaggrund som cand.merc.(mat.), cand.scient.oecon., cand.polit. eller lignende, hvor statistiske fag har udgjort en vigtig del af dit studie.
  • Du har en veludbygget statistisk værktøjskasse samt gode analytiske evner og en stærk tal- og beregningsmæssig forståelse.

'Du skal have en god analytisk sans, så du kan analysere data og finde sammenhænge, der har betydning for kundernes adfærd. Og så er det vigtigt, at du har en vis forretningsforståelse.' - Anette

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Anders Paulsen på +45 7245 9139. Ansøgningsfristen er 10. august 2020, men send gerne din ansøgning før, da vi løbende behandler ansøgningerne.


Om os

DLR Kredit er et realkreditinstitut med speciale i udlån til landbrug og erhverv. Vi er ejet af 50 pengeinstitutter. DLR Kredit er udpeget som et systemisk vigtigt finansielt institut og er den femte største selvstændige udlånsvirksomhed i Danmark. På vores kontor tæt på Vesterport Station i København er vi 215 medarbejdere. Vi har desuden tilknyttet 45 vurderingssagkyndige med base rundt i landet. Du kan finde mere information om DLR Kredit på www.dlr.dk.

Kontaktperson

IT-rekrutteringskonsulent
Anders Paulsen

Tlf. +45 7245 9139

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 10. juli 2020

Arbejdssted

Location København