Vi mangler en BI-udvikler i IDA – er det dig?


IDA-afdelingen Digitalisering og Markedsføring er i konstant udvikling, og vi har brug for en frontend Business Intelligence-udvikler, der bringer BI-løsninger ud til forretningen som værdifulde tiltag.

Vores team er ikke bange for at prøve nye teknologier af, og vi vil gerne blive endnu bedre til at se sammenhænge og muligheder for at indsamle, integrere og visualisere data bedst muligt.

Dine opgaver i IDA

Vi drømmer om en kollega, der er interesseret i at understøtte forretningsudviklingen med data og indsigt. Det indebærer udvikling af kuber og modeller i Power BI, der muliggør analyse på tværs af datakilder. Ligeledes skal det styrke forretningens evne til at benytte self-service BI.

Et eksempel på en mulig leverance fra din hånd kunne være en veldokumenteret kube, som self-service brugere kan forbinde til og opstille rapporter fra, der konsoliderer data fra forskellige dele af forretningen.

Vi sætter pris på analytisk tankegang og medarbejdere, der tør stille kritiske spørgsmål til både arkitektur og forretning for at sikre, at vi vælger de bedste løsninger. Så du skal være klar til at operationalisere vores data og hjælpe forretningen med at nå til gode konklusioner, der kan skabe mærkbar og målbar værdi for IDAs medlemmer.

Den ideelle kandidat

  • Er en erfaren bruger af DAX, Tabular, SQL og har erfaring med datamodellering
  • Er selvkørende og følger ting til dørs
  • Er god til og glad for teamwork
  • Er stærk til at skabe overblik over systemer, data, kuber og sammenhænge
  • Har lyst til at formidle data visuelt
  • Er villig til løbende at udvikle sig selv, teamet og forretningen

Du kan enten være relativt nyuddannet eller have masser af erfaring. Det vigtigste er, at du brænder for opgaven og har lyst til at lære nye færdigheder.

Det får du i IDA

I IDA ved vi, at forandring og forbedring både kræver eksperimenter og medarbejdere, der har overskud og overblik. Derfor sætter vi pris på et godt arbejdsmiljø, integritet og ærligt samarbejde.

Som vores nye kollega bliver du en del af et nyt team, der både arbejder med data, BI og digital markedsføring. Vi leder efter en person, hvis faglighed kan være med til at sikre, at BI understøtter og gavner både afdelingen og hele forretningen.

Dine nærmeste kolleger tæller en backend-udvikler og arkitekt, en data scientist og en analytiker. Din hverdag vil også deles af opgaver med site managers, en digital marketing manager og en digital forretningsudvikler.

Arbejdstiden er 37 timer, selvfølgelig med mulighed for flex, og vi arbejder fri af tid og sted, hvilket betyder at du får stor frihed til at tilrettelægge din arbejdstid og -sted i samspil med nærmeste leder. Når vi møder ind, har vi smuk udsigt over Københavns havn, samt en fremragende frokostordning.

Corona har bevist for os, at rigtig meget kan klares hjemmefra, men IDA er også et hus, hvor vi samarbejder på kryds og tværs af afdelinger ofte med mange forskellige kræfter på de store projekter. Selv om vi elsker, at vores ansatte brænder for at skabe værdi for brugerne, skal de stadig kunne nå hjem og hente ungerne eller have tid til fredagsbaren i naboafdelingen.

I de værdimæssigt højere luftlag har vi et benhårdt princip om at understøtte FN's verdensmål for en mere bæredygtig fremtid, og det gør vi ved at sætte vores mange vidende medlemmers kompetencer i spil. Du skal være med til at indsamle og kvalificere, den data vi har adgang til, så vi kan betjene hus og medlemmer bedst muligt.

IDAs tech stack er alsidig. Vi er først og fremmest et Microsoft-hus, og har produkter i porteføljen som fx Azure DevOps (CI/CD), Power BI, MS SQL, SSAS, SSRS og PowerApps.

Hele vores BI-setup kører i Continuous Integration / Delivery, og som team arbejder vi ud fra de Agile Principper. Vi kalder det "Data DevOps" og arbejder efter god kode-kvalitet b.la. med automatiserede tests og version control (GIT), som kan facilitere hurtige, løbende iterationer i udviklingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os

Spørgsmål om afdelingen og IDA: Gruppeleder Marie Louise Jensen, tlf. 60 18 80 83| mlj@ida.dk.

Spørgsmål til indhold i jobbet: Data Scientist Henrik Varmer, tlf. 53 85 12 60| hva@ida.dk.

Kan du se dig selv i ovenstående, vil vi glæde os enormt meget til at læse din ansøgning! Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi tager ikke imod ansøgninger pr. mail.

Ansøgningsfrist: 09-08-2020.

Gem job

Ingeniørforeningen, IDA
Publiceret: 4. august 2020

Arbejdssted

Location København