IT Project Manager til nyt fi­nan­si­e­rings­sel­skab - Volkswa­gen Semler Finans Danmark A/S


Er du en erfaren projektleder inden for IT med overblik og evnen til at drive en bred vifte af projekter i vores virksomhed? Har du erfaring med arkitektur, processer og teknologier inden for data management? Har du samtidig lysten til at spille en central rolle i dialogen med relevante interessenter, og formår du at bruge dine stærke IT-arkitekturkompetencer til at sikre kvaliteten i de løsninger, du hjælper med at implementere? Så er du måske vores nye IT Project Manager.

Om jobbet

Som vores nye IT Project Manager vil du spille en central rolle i at sørge for de IT-løsninger, vi har brug for, både mens vi etablerer, lancerer og driver Volkswagen Semler Finans Danmark som finansierings- og leasingselskab i Danmark. Du vil i stillingen bl.a. have fokus på data management og blive involveret i indførelse og implementering af de forretningsorienterede IT-løsninger, som skal være med til at danne grundlaget for de fremadrettede aktiviteter i vores virksomhed.

Stillingen indbefatter ledelse af alle typer af projekter – fra mellemstore til mere omfattende udviklingsprojekter, samtidig med et løbende fokus på mindre projekter som en del af den kontinuerlige udvikling og optimering af vores forretning. Du vil i stillingen også have data management som et særligt fokusområde.

Konkrete opgaver i stillingen vil bl.a. omfatte:

  • Planlægning og styring af IT-projekter
  • Bidrage til design af IT-løsninger
  • Arbejde med strategier, arkitektur, processer og løsninger vedrørende data management
  • Bidrage til udviklingen af vores IT-afdeling, vores processer og vores praksis.   

Om dig

Stillingen vil have et alsidigt fokus, hvorfor det er vigtigt for os, at du identificerer og ønsker at påtage dig opgaver, hvor det er nødvendigt. Dine stærke evner inden for projektledelse vil være vigtige for din succes i stillingen, hvor du skaber overblik i igangværende og kommende projekter. Samtidig vil din fleksible tilgang til arbejdet og gode samarbejdsevner hjælpe dig i opgaven med løbende at kommunikere og koordinere med relevante interessenter.

Det er en fordel, hvis du har brancheerfaring fra en leasing- eller finansieringsvirksomhed.

Derudover forventer vi, at du…

  • Formår at forstå og løse komplekse problemstillinger
  • Er en dygtig kommunikator med stærke forhandlingsevner
  • Har en selvstændig og proaktiv tilgang til dit arbejde
  • Har et skarpt blik for detaljer
  • Kan kommunikere flydende på dansk & engelsk, både skriftligt og mundtligt

Om os

Volkswagen Semler Finans Danmark A/S er et joint venture mellem Volkswagen Financial Services AG i Tyskland og Danmarks største bilimportvirksomhed, Semler Gruppen A/S. Semler Gruppen har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vi har arbejdssted i Brøndby i et moderne kontormiljø, med bl.a. kantineordning samt gode parkerings- og tilkørselsforhold. Vi tilbyder et uformelt, men fagligt udfordrende arbejdsmiljø blandt dygtige kolleger.

Ansøgning

Lyder dette som noget for dig? Ansættelsesstart er hurtigst muligt, og derfor afholdes samtalerne løbende. Søg derfor stillingen allerede i dag. Du ansøger ved at sende din motiverede ansøgning samt CV til følgende e-mailadresse: recruitment@vwsf.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores HR Partner Ane Borup Jensen (e-mail: ane.jensen@vwsf.dk, tlf.: +45 3068 4891).

Adresse

Volkswagen Semler Finans Danmark
Park Allé 350A, 1.
2605 Brøndby

Gem job

Volkswagen Semler Finans Danmark A/S
Publiceret: 10. juli 2020

Arbejdssted

Location Brøndby

Job hos virksomheden