Teknisk stærk it-arkitekt til client ma­na­ge­ment team


Vi sætter ekstra fokus på client management-området, og du får en unik mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vi fremover skal designe vores klientløsninger. Du får et stort medansvar for hele Energinets arkitektur omkring klientstyring, hvor der er fokus på den gode oplevelse for brugeren samtidig med, at det rette it-sikkerhedsniveau opretholdes. Du bliver en del af et stærkt client management team med stor teknisk viden - i et job, hvor du er med til at gøre en forskel. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.

Udvikling af arkitektur for klientløsninger for hele Energinet-koncernen

I Energinet styrker vi fokus på vedligehold og udvikling af digitale klientløsninger med en ny og moderne platform, der skal gøre vores klientløsninger mere smidige og klar til fremtiden. Til at opruste vores client management team i afdelingen IT Service Desk søger vi derfor en ny kollega, der skal være med til at definere de fremtidige løsninger. I afdelingen har vi fokus på at skabe værdi for vores kunder i forretningen i form af god service og support, gode brugeroplevelser samt drift og udvikling af de rigtige it-værktøjer, så vores kolleger kan udføre deres arbejde.

Dit hovedansvar bliver at udarbejde roadmaps og definere aktiviteter, der understøtter Energinets strategi inden for client management. Du indgår i et tæt samspil med resten af afdelingen, som tæller både it-supportere, elever, systemkonsulenter, it-arkitekter og en software manager. Med afsæt i en god tværgående dialog rådgiver du forretningen omkring arkitektur og teknologivalg inden for klientløsninger. Du deltager desuden som technical lead i diverse interne projekter og sikrer et godt samarbejde omkring løsninger med eksterne partnere og leverandører.

'Som leder har jeg stor tillid til medarbejderne, og det er vigtigt for mig at uddelegere både ansvar og mandat i opgaveløsningen. Jeg forventer også, at medarbejderne er engagerede og passionerede og selv proaktivt tager ansvar', fortæller afdelingsleder Diana Thaysen Bach-Laursen.

Glæd dig til at blive en del af en afdeling med engagerede kolleger, et højt teknisk niveau og en vilje til at yde den bedste service. Energinet er en fleksibel arbejdsplads med stort fokus på medarbejdernes trivsel og mulighed for faglig og personlig udvikling.

Løsningsorienteret og proaktiv it-arkitekt

Vi forventer, at du har mindst 5 års erfaring med at udarbejde strategier inden for end-user IT samt afdækning af forretningsbehov og omsætning af disse til konkrete anbefalinger. Gennem din erfaring har du opnået en bred viden om klientdrift i enterprisemiljøer. Du er stærk i din kommunikation - både skriftligt og mundtligt, samtidig med at du er god til at involvere og lytte til andre og få deres input til problemer og løsninger. Desuden forventer vi, at du har solid indsigt i følgende værktøjer:

  • System Center Configuration Manager, Microsoft Intune, Active Directory, Azure og Cloud App security.
  • Office365, Windows7, Windows10.
  • VDI og virtuelle miljøer, gerne Windows VDA.
  • MS sikkerhedssuite.

Med dit høje personlige drive og din store nysgerrighed er du ivrig efter at opsøge ny viden, indgå i tværgående samarbejde og være med til at sætte retningen for nye initiativer. Du har et positivt mindset og stort engagement, og du trives med at drive og forme dine egne arbejdsopgaver. Du er meget udviklingsorienteret, samtidig med at du har evnerne til at bringe opgaverne helt i mål. Desuden formår du også at agere i et travlt miljø med varierende arbejdsdage og -opgaver.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket 'Søg jobbet her', så vi har den senest den 9. august 2020. Vi forventer at afholde samtaler 17., 18. og 21. august 2020 (1. samtale) og 28. august 2020 (2. samtale). Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Diana Thaysen Bach-Laursen på telefon 30 92 30 03. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN's verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.

Gem job

Energinet
Publiceret: 10. juli 2020

Arbejdssted

Location Fredericia