System­ud­vik­ler til DM


Vil du være med til at implementere og videreudvikle Dansk Magisterforenings nye medlems- og sagshåndteringssystem bygget på Microsoft Dynamics 365 samt understøtte den digitale transformation, vi har påbegyndt? Har du den tekniske flair og viden til at konfigurere i Microsoft 365-løsninger og understøtte udviklingen af ny funktionalitet og produkter, der gør, at DM kan optimere sin forretning både internt og rettet mod vores medlemmer? Så er dette job måske noget for dig.

Dansk Magisterforening er en arbejdsplads i udvikling. Vi er i gang med at udskifte vores kernesystemer over til Microsoft Dynamics CE 365 for en mere dynamisk platform, hvor vi selv kan konfigurere ny funktionalitet og på sigt arbejde mere med automatisering.

Vi søger derfor en faglig dygtig teknisk profil til it-teamet, som skal være med til at implementere, supportere og videreudvikle funktionalitet og services på den nye platform.

Dine primære opgaver

Du vil få en stor aktie i at styrke den fortsatte udvikling af vores it-løsninger med tæt inddragelse af brugerne. Du vil skulle sikre fortsat funktionsudvikling til understøttelse af Dansk Magisterforening gennem Dynamics CE 365 og automatiseringer. Målet for it er, at vi både leverer gode procesunderstøttende it-løsninger på indersiden, og udadtil tilbyder vores medlemmer stærke services og selvbetjeningsløsninger blandt andet via MitDM og andre digitale produkter.

Dette kræver, at du både har god forståelse for brugerrejser og procesoptimering samt kan sætte dig ind i arbejdsgange, samtidig med at du kan eller kan lære at konfigurere Dynamics CE 365 og SharePoint Online gennem anvendelse af de tilpasningsmuligheder, der er i disse platforme.

Opgaverne vil være en blanding af drift og udvikling. I driftsdelen ligger, at du skal kunne foretage den del af tilpasningerne/opsætningen som konfigurationsteamet i it står for samt hurtigt foretage fejlfinding og -retning som en del af supporten. I udviklingsdelen ligger, at du kan forstå behov, se løsninger og implementere dem via applikationstilpasninger.

Din profil

Vi forventer, at du har:

  • erfaring med Dynamics 365 apps som Customer Service og Marketing samt Power Platform
  • erfaring med kodning og udvikling af scripts i C# og JavaScript
  • erfaring med konfiguration af Office 365 / Microsoft 365
  • viljen til at drifte og vedligeholde samt evnen til at se og udvikle nye løsninger
  • erfaring med monitorering af konfigurerede processer samt kunne foretage fejlretning og vedligehold

Det er en fordel, hvis du har:

  • et stærkt fundament for at kunne foretage konfigurering af Dynamics CE 365 og SharePoint Online
  • erfaring med Dynamics CE 365, alternativt Dynamics CRM – eller evnen til hurtigt at kunne sætte dig ind i dette
  • indsigt i ITIL, procesoptimering og projektarbejde
  • kendskab til arbejdet med integrationer

Du er kendetegnet ved at kunne se nye systemmuligheder som understøtter forretningen, arbejde på en struktureret, effektiv og resultatorienteret måde samt være initiativrig og opsøgende. Ligeledes har du en professionel og serviceorienteret tilgang til samarbejdet med resten af organisationen samt evnen til at skabe gode relationer til både nærmeste kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.

Vi tilbyder

Du bliver en del af it-teamet, der består af 6 engagerede medarbejdere. Atmosfæren er uformel og uhøjtidelig.

I DM får du gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et job med udfordrende og varierende opgaver. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger, og vi har gode løn- og arbejdsforhold.

Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. oktober 2020.

Ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for digitalisering og medlemsservice Christian Bülow Beck på cbb@dm.dk eller telefon 38 15 66 28.

Vil du vide mere om forholdene som ansat i DM, kan du kontakte HK-tillidsrepræsentant Sidse Rølle Jakobsen på sri@dm.dk eller telefon 38 15 66 52.

Send din ansøgning med CV og eksamenspapirer til os på linket nedenfor senest den 10. august 2020 kl. 12. Du kan kun ansøge online via dette link.

Vi forventer at holde 1. og 2. samtalerunde i uge 34.

Om Dansk Magisterforening

Dansk Magisterforening (DM) er fagforening for 50.000 medlemmer, der er kandidater eller studerende inden for især humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab. I DM er stærke relationer, faglige fællesskaber og organisering på arbejdspladsen og studiet nøglen til politiske resultater og medlemstilfredshed. DM arbejder for et godt og udviklende arbejdsliv i balance, gode løn- og ansættelsesforhold og nye jobmuligheder for medlemmerne.

Gem job

Dansk Magisterforening
Publiceret: 6. august 2020

Arbejdssted

Location Frederiksberg