UX Designer - Stu­den­ter­med­hjæl­per til User Journey teamet


Sidste år leverede Danske Spil et overskud på 2,8 milliarder kr. til staten. Og knap halvdelen af pengene gik direkte i udlodningsmidlerne. På den måde bliver Danske Spils overskud til samfundets overskud. Udlodningsmidlerne er nemlig samfundets overskud til foreningsliv, kultur og idræt. Men på et stærkt konkurrencepræget marked ville det ikke kunne lade sig gøre uden medarbejdere med mentalt overskud. Og lige nu søger vi en studentermedhjælper med speciale inden for UX Design, der vil være med på holdet.

User Journey – dit nye team

User Journey teamet er et 10 mand stort team i Digitalt Salg, som har ansvar for at drive Danske Spils digitale kanaler: apps, mobil, tablet og desktop. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi tror på, at det er holdet, der gør forskellen. Vi har kontaktflader på tværs af de forskellige brands i Danske Spil og arbejder i krydsfeltet imellem IT, produkt og marketing.

Dig og dine opgaver

Vi forventer, at du kan arbejde kreativt med at udvikle brugercentreret design til både app og web. Herudover ønsker vi, at du:

  • Læser en videregående uddannelse indenfor digitalt design
  • Har erfaring med brugerinddragelse og eksekvering af brugertests
  • Utrætteligt jagter den optimale brugerrejse med brugeren i centrum

Som UX design studentermedhjælper vil du blandt andet arbejde med at:

  • Foretage brugerundersøgelser i samarbejde med vores UX designer
  • Optimere brugerrejser og UX design
  • Udarbejde wireframes/prototyper på baggrund af data og brugerfeedback

Vil du gøre karriere hos os?

Send din ansøgning, så vi har den senest den 9. august 2020. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte UX Designer Jonas Eilsø på tlf. 2426 7556 eller jone@danskespil.dk. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Konsulent Katrine Rytter Mathiasen på krym@danskespil.dk.


Om Danske Spil

Danske Spil er statens spilleselskab, der omsætter for over 5 milliarder kr. om året. Vi startede i 1949. Og den store vinder er stadig os alle sammen, for Danske Spil har både et økonomisk overskud til samfundet og et mentalt overskud til ansvarlighed. I dag er vi knap 500 medarbejdere og 4.000 forhandlere, der altid går efter at vinde – men ikke for enhver pris.

Gem job

Danske Spil A/S
Publiceret: 10. juli 2020

Arbejdssted

Location Brøndby