Vil du være med til at trans­for­me­re måden, vi drifter, udvikler og styrer vores SAP-platform og – kon­trakt­kom­pleks?


I Forsvaret bringer du dine kompetencer i spil og bidrager til, at en af landets største SAP-installationer driftes- og udvikles optimalt.
Hvad end du har specialiseret dig som contract manager/erhvervsjuridisk specialist, forandrings- og organisationsrådgiver eller projektledelse og projektstøtte inden for transitioner, så har vi med garanti udfordringer, der matcher dig.

Om os

Forsvaret flytter flere kræfter ud til fronten, og vi er derfor i gang med en gennemgribende it-transformation, hvilket skærper vores fokus på agil udvikling og agile it-løsninger.

”(…) hvis man vil være med til at sætte sit præg på noget af forandringen, og hvis man har lyst til at påvirke både mennesker og teknik, så er det sjovt at være her,” siger Jakob, din kommende kollega.

Hvem er dine kollegaer?

”Det, der motiverer mig, er at skabe løsninger til mennesker, hvor it er et redskab. Ligesom geværet er et redskab for soldaten, så er it et vigtigt redskab i resten af butikken, om så det drejer sig om logistik, økonomi, deling af information (…)” fortæller Jakob.

Fælles for dine fremtidige kollegaer er, at deres primære motivation for at kunne levere gode, brugervenlige it-løsninger til Forsvarets medarbejdere.

”Det er gode og loyale kollegaer, som man har hér. Og hos os er der i hvertfald rigtig gode muligheder for sparring (…) I min afdeling er vi i hvertfald gode til at vidensdele,” fortsætter Jakob.

Om stillingen

Med dine stærke evner og kompetencer, dit engagement og dine ambitioner kan du være med til sikre vores rejse fra enkelt- til multileverandør-organisering, ny kontraktramme og fremtidig implementering af mere agile metoder i en afdeling, der arbejder med en af de største og mest komplekse SAP-platforme i Danmark.

For at sikre en effektiv og optimal operationalisering af den nye kontrakt, og at potentialet i kontrakterne udnyttes mest optimalt har vi brug for en erfaren contract manager eller erhvervsjuridisk specialist til at understøtte transition, overgangen til drift og senere faseskift.

Samtidig skal de mange organisatoriske og processuelle forandringer forankres og udvikles i afdelingen, og derfor har vi også brug for dine kompetencer inden for projektledelse, projektstøtte og forandrings- og organisationsrådgivning.

Vi er i sagens natur meget fokuseret på vores kunde – for det, du bidrager med igennem din faglighed, dine evner, dit engagement og dine ambitioner, kan betyde liv eller død for vores soldater.

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse og stor erfaring inden for dit faglige område. Du kan dokumentere, at du indenfor dit fagområde har løst lignende opgaver med transformation af organisationer og arbejdsmetoder eller med operationalisering af kontrakter.

Din uddannelses- og erhvervsmæssige baggrund er ikke afgørende, men derimod er det vigtigt, at du er initiativrig, lærevillig og imødekommer udvikling, hvad enten det drejer sig om din egen eller organisationens.

Vi tilbyder dig en tidsbegrænset ansættelse på to år, hvor du i høj grad får mulighed for at udvikle og udfordre dig selv og vores organisation – ja vi forventer det faktisk af dig.

”Det, du lærer her ved Koncern IT på tre år, vil tage dig 10 år at lære ude i en lille virksomhed. Det er så komplekst og så stort, og der er så mange faglige kapaciteter at sparre med, så hvis du vil, kan du hægte dig på den stejle læringskurve,” fortæller Bo, en af dine kommende kollegaer.

Vi værdsætter, at vores medarbejdere er hele mennesker, som har overskuddet til et aktivt liv uden for kontoret, fordi vi tror på, at det i sidste ende også viser sig i kvaliteten af opgaveløsningen. Derfor forventer vi heller ikke, at du arbejder 50 timer om ugen.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen er tidsbegrænset på to år.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant gældende overenskomst.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Læser du stadig med?

Fristen for at søge er den 16. august 2020.

Vi inviterer til samtaler løbende, så tøv ikke med at søge allerede i dag! Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du meget velkommen til frem til uge 32 at skrive til HR-Konsulent, Anders Filtenborg, på mail: fps-ba-bs210@mil.dk. Herefter kan du kontakte HR-Konsulent, Julie Hasforth, på telefon 32 66 57 02 eller mail: fps-ba-bs203@mil.dk.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk.

Gem job

Forsvaret
Publiceret: 13. juli 2020

Arbejdssted

Location Hvidovre