Machine Learning Engineer, Aarhus Syd


Har du en passion for både machine learning og softwareudvikling?
Vil du præge den fremadrettede anvendelse af machine learning hos vores kunde?

Virksomheden

Vores kunde er en succesfuld, professionel og udviklingsorienteret softwarevirksomhed syd for Aarhus, som servicerer kunder på globalt plan. Virksomheden beskæftiger 66 medarbejdere, hvoraf størstedelen sidder på kontoret i Aarhus Syd. Vores kunde er i vækst, og til den fremadrettede udvikling søges nu en selvstændig og idérig Machine Learning Engineer, som får en absolut nøglerolle og mulighed for at præge den fremtidige anvendelse af machine learning i virksomheden og hos virksomhedens kunder.

Stillingen

Du bliver en del af et dynamisk og erfarent IT-team på 29 medarbejdere. Der ligger opgaver i pipeline klar til dig, som kunderne har efterspurgt. Da stillingen er nyoprettet, er det også vigtigt, at du kan gå ind og bidrage med din viden om machine learning og dataanalyse og se hvilke opgaver, der skal igangsættes og udvikles i samarbejde med IT-afdelingen. Du vil komme til at arbejde med en Cloud-baseret platform og med bl.a. Kubernetes, Docker og microservices. Du vil blive involveret i hele udviklingsprocessen fra start til slut.

Personen

  • Du trives med innovation i dit udviklingsarbejde, og du motiveres af at arbejde både selvstændigt og sammen med dygtige kollegaer.  
  • Du undersøger og afprøver helt naturligt løbende nye teknologier og koncepter.  
  • Du er struktureret, kvalitetsbevidst, og så deler du gerne din viden.  
  • Du kommer formentligt med nogle års erfaring inden for machine learning og har arbejdet i agile udviklingsmiljøer. Hvis du er nyuddannet, har du en lang videregående IT-uddannelse, hvor machine learning, deep learning, big data eller AI har været omdrejningspunktet for din uddannelse.  
  • Du begår dig flydende på engelsk i skrift og tale, og kan begå dig på dansk.?? 

Virksomheden tilbyder

En succesfuld virksomhed, som er førende inden for deres specialområde, og respekteret for deres brugervenlige produkter. Du vil få rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i et vækstorienteret miljø. Du bliver en del af et velfungerende team, som er karakteriseret ved uformel tone og god humor. Du tilbydes en gage, der modsvarer dine kvalifikationer, samt personalegoder i form af bl.a. en god frokost- og frugtordning.?

Ansøgning

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Direktør Jan Høllsberg på tlf. 22 91 77 22 eller mail jh@scr.dk.

Gem job

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S
Publiceret: 12. august 2020

Arbejdssted

Location Aarhus