Konsulent til nyt softwa­re­team


Brænder du for rådgivning om softwarelicenser? Og kunne du tænke dig at være med til at opbygge en helt ny softwareaftale til det offentlige? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som konsulent i et helt nyt softwareteam i SKI.

Kort introduktion

Du vil blive en del af et helt nyt team i SKI. Teamet skal opbygge og idriftsætte en helt ny softwareaftale. Når aftalen træder i kraft, bliver du en vigtig del af den rådgivning, som SKI skal levere til de offentlige kunder. Udover kunderådgivning om software skal teamet også levere rådgivning om udbuddet, brugen af aftalen og ikke mindst vejledning til de leverandører, som er en del af aftalen.

Dine primære arbejdsopgaver består i:

 • Rådgivning af kunder ang. softwareanskaffelser og brugen af SKI’s softwareaftaler
 • Kundemøder (SKI har kunder over hele Danmark)
 • Dialog med nuværende og kommende SKI-leverandører på softwareområdet
 • Være den interne licensspecialist
 • Videreudvikling af SKI-aftaler for software
 • At bidrage til opbygning og videreudvikling af SKI’s softwareteam.

Kort beskrivelse af dagligdagen i SKI

Din base vil være i Zeppelinerhallen på Islands Brygge. Du vil hver dag være i kontakt med mange af de SKI-kunder, som benytter softwareaftalerne. Den rådgivning og vejledning, du bidrager med, kan være på telefon, som virtuelt møde eller ude hos kunderne. Du kan derfor forvente, at meget af din tid bliver brugt med kunderne. Møder og rådgivning kan også være med leverandører efter behov.

Du vil være en del af et mindre team, hvor der samarbejdes tæt om opgaverne, og hvor alle skal bidrage til teamets succes – succes med at sikre de offentlige kunder de bedste softwareindkøb.

Dine faglige og personlige kompetencer omfatter, at du:

 • Brænder for software
 • Har erfaring med software, enten som indkøber eller som sælger
 • Er en god formidler/rådgiver
 • Er teamplayer – du er god til at bringe dine evner i spil i samarbejde med andre
 • Med fordel har kendskab til indkøb af software i det offentlige 

Om os

SKI er sat i verden for at hjælpe det offentlige med at købe effektivt og professionelt ind. Det gør vi ved at lave indkøbsaftaler, der samler indkøbsområder, som går på tværs af hele den offentlige sektor. På den måde kan vi opnå større besparelser og bedre aftalevilkår. Derved undgår den enkelte offentlige organisation – fx kommune, ministerie eller region – at investere ressourcer i den lange og ofte komplicerede proces, det er at udforme og gennemføre et udbud, som resulterer i en indkøbsaftale.

I vores lokaler på Islands Brygge har vi med vores ca. 110 medarbejdere samlet unikke kompetencer inden for offentligt indkøb. Det er herfra, vi udbyder og kontraktstyrer aftalerne, men en del af vores tid går også med at rådgive det offentlige om indkøb. SKI er en moderne arbejdsplads med højt til loftet og en god portion humor. Kan du se dig selv i det, er SKI måske stedet for dig. Læs mere om os på www.ski.dk.

Send din ansøgning 

I SKI har vi travlt, men har plads til humor, og vi sætter pris på en uformel omgangstone. Du bliver mødt med store forventninger og klare mål, som støttes op af en relevant personlig og faglig sparring. Du kan desuden se frem til at få en lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-Forretningsudvikler Leon Johansen på tlf. 40 60 70 50.

Din ansøgning skal være os i hænde senest den 9. august 2020.

Ansøgninger modtages kun via jobopslaget.

Gem job

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)
Publiceret: 13. juli 2020

Arbejdssted

Location København