Senior Data Engineer til Data & Analytics


Kan du omdanne behov til løsninger?

Vi er på udkig efter en ny kollega til afdelingen Data Engineering. Vi er en del af D&A og driver ATP’s datavarehus, der fungerer som afsæt for de løsninger, der bygges i hele dataområdet. Som Senior Data Engineer arbejder du med store mængder data i tæt samarbejde med ATP’s administrationsforretningen, der står for udbetalingen af velfærdsydelser på cirka 250 mia. kr. årligt. Med andre ord, arbejder du helt tæt med kunden for at sikre den rigtige modellering til understøttelse af konkrete databehov.

Vi søger dig, der er i stand til at forstå og udfordre de forretningsbehov, som dine data og analyser skal understøtte. Dig, der forstår, at data ikke bare er tal og bogstaver, men at data skal indlæses, vaskes, modelleres, analyseres og udstilles, før det kan tolkes og forstås. Og dig, der kan:

  • fokusere på kunden – i dette tilfælde administrationsforretningen – og fungere som sparringspartner og rådgiver for sammen at finde den bedste løsning
  • løse de klassiske backend-opgaver til understøttelse af vores BI- og data science-løsninger
  • jonglere med data i SQL.

Finder du vej udenom udfordringerne?

Vi arbejder på Microsoft-stacken, og det forventer vi også, at du gør. Derfor bør du have indgående kendskab til Microsoft SQL Server, SSIS og SSAS. Kendskab til Python og Power BI er en klar fordel, men ikke afgørende.

Vi forestiller os, at du er en relativ senior profil med flere års relevant erfaring fra en lignende stilling, fx som BI-udvikler. Du har en udpræget analytisk tilgang til opgaverne og formår samtidig at finde nye måder at gå til og håndtere data på.

Har du lyst til at arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?

Du kommer til at sidde i Data Engineering, hvor du møder ca. 20 kolleger, der sammen bygger rapporterings -og analyseløsninger til understøttelse af konkrete databehov. Du bliver ligeledes en del af D&A, hvor vi tilbyder et forretningsorienteret og teknisk ambitiøst miljø. Vi arbejder agilt i tværfaglige leveranceteams, der består af Data Engineers, Business Analysts og Data Scientists. Vi bygger datadrevne løsninger, der forholder sig til virkeligheden. Det kræver, udover nogle af landets skarpeste hjerner, at vi evner at løfte blikket fra databanken og ud mod verden omkring os. Vores løsninger skal nemlig virke derude. I virkeligheden.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 250 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning.

Send os din ansøgning senest 23. august. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionschef Katrine Lange på tlf. 2972 7802. Efter 3. august kan du kontakte Afdelingschef Lars Høyrup Jensen på tlf. 2154 7446.

Din karriere. Danskernes tryghed.

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, så kan vi garantere dig 3000 kolleger, der er lige så fantastiske og forskellige som det samfund, vi arbejder for. Alle er på forkant med deres felt, har et hjerte, der banker for kunderne og har udvikling i blodet. I Danmarks største pensions-, investerings-, og udbetalingshus vil du opleve, hvor vanedannende det er at arbejde sammen om at jagte høje afkast og konstante forbedringer for samfundet.  

Gem job

ATP
Publiceret: 13. juli 2020

Arbejdssted

Location Hillerød