IT-sik­ker­heds­ma­na­ger med flair for god for­mid­ling til DR

 

Har du solid kendskab til cybersikkerhed samt viden om risikostyring? Kommer du fra en tilsvarende stilling? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Til DR Teknologi i DR Byen, søger vi en ny IT-sikkerhedsmanager som skal sikre en effektiv styring og styrkelse af DR’s forsvar mod cyberangreb. Du skal, sammen med ambitiøse og dygtige kollegaer, videreudvikle nødvendige sikkerhedsindsatser som sikrer, at DR fortsat effektivt kan producere og udsende værdifuldt public service-indhold til danskerne, døgnet rundt, alle ugens dage.

Fra den første radioudsendelse til den danske befolkning i 1925 og indtil i dag, hvor langt størstedelen af al produktion og distribution sker digitalt, har DR leveret public service i en foranderlig verden, som stiller krav til kontinuerlig omstilling og tilpasning. Igennem alle årene har DR stået for at levere troværdigt, stabilt og uforstyrret indhold til danskerne – det skal vi fortsætte med at gøre.

I disse år gennemgår DR en stærk udvikling, hvor en stadig større del af DR’s brugere benytter digitale platforme til at modtage DR’s indhold, som dr.dk og DR’s streamingtjeneste DRTV. Det afspejles også i den interne udvikling, hvor traditionelle broadcast-systemer smelter sammen med nye digitale platforme og cloud-løsninger.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver vil bl.a. være:

DR har gennem en årrække arbejdet målrettet med informationssikkerhed og du skal som IT-sikkerhedsmanager, sammen med Stabschefen for DR Teknologi, styre den overordnede tilgang til informationssikkerhed i hele DR. Større sikkerhedsbeslutninger bliver truffet i DR’s operationelle sikkerhedsudvalg, som du får til opgave at drive.

I dag har DR et stærkt strategisk fokus på løbende at tilpasse sikkerheden i forhold til risici og organisationens forventninger til agilitet, dynamik og effektivitet. Du forventes at tage del i den fortsatte positive udvikling ved at sikre en videreudvikling af nødvendige sikkerhedsindsatser, og du vil derfor få brug for at koordinere dine opgaver med en række både interne og eksterne interessenter.

I DR handler informationssikkerhed i høj grad om mennesker – ikke kun teknik. En del af DR’s kreative medarbejdere er kontraktansatte eller freelancere, og mange har ikke fast arbejdsplads på en af DR’s lokationer. Du får derfor også til opgave at opbygge og fastholde en fornuftig sikkerhedsforståelse blandt alle medarbejdere, så sikkerheden ikke omgås. I relation til medarbejderinformation får du desuden et tæt samarbejde med DR’s Data Protection Officer (DPO).

Du vil, som IT-sikkerhedsmanager, organisatorisk være placeret i Teknologistaben, som er en stabsfunktion med reference til CIO/underdirektør for DR Teknologi. I stabsfunktionen findes også et team af projektledere, et PMO-team og et distributionsteam, som i trygge rammer og ud fra en klar retning, arbejder sammen om at skabe værdifulde resultater.

Kvalifikationer    

Fællesnævneren for alle dine opgaver er, at du skal være i stand til at udvikle og udfordre organisationens tilgang til it-sikkerhed. Det kræver en god blanding af empati, politisk tæft og gennemslagskraft, men også opbygning af et indgående kendskab til DR’s forretning og evnen til pragmatisk at finde det rette sikkerhedsniveau. Et indgående kendskab til DR får du med en god portion nysgerrighed og sparring med dine kollegaer.

Du kommer til at have en bred berøringsflade i hele organisationen, hvorfor det er væsentligt, at du er stærk til at formidle dine budskaber både mundtligt og skriftligt. Du evner at skabe netværk på tværs af organisationen både inden for DR Teknologi og i resten af organisationen. 

Som person er du struktureret, pragmatisk, resultatorienteret, og du trives med komplekse opgaver, som kræver vedholdenhed og diplomati. Du besidder en høj integritet, og du tager ansvar for dine beslutninger. Du har en generel positiv indstilling til livet, din arbejdsplads og dine kollegaer.

Som IT-sikkerhedsmanager forventes du at have:

 • Erfaring fra en tilsvarende stilling eller erfaring som sikkerhedskonsulent
 • Betydeligt kendskab til cybersikkerhed, herunder sikkerhed i cloud-løsninger
 • Solid viden om risikostyring, trussels- og sårbarhedsanalyse
 • Erfaring med ISO 27000, NIST Cyber Security Framework og lignende relevante rammer
 • Minimum syv års relevant erhvervserfaring

Som person

Du er som person empatisk og handlekraftig med en god portion gennemslagskraft.

Du er en god formidler i både skrift og tale.  Du skal have evnen til at samarbejde med alle dele af organisationen.

Du har en selvmotiverende personlighed, arbejder struktureret og kan lide at tage ansvar og levere konkrete resultater.

Arbejdssted

Du kommer til at arbejde i DR Byen, som har røgfrit miljø og metro lige til døren.  

Du tilbydes

 • Work-life-balance med fleksibilitet og frihed under ansvar med en 37 timers arbejdsuge
 • Fokus på løbende uddannelse efter ønske og behov og medindflydelse i hverdagen
 • Du bliver en del af en professionel og mangfoldig arbejdsplads med en uformel omgangstone
 • Mulighed for at arbejde med nogle af Danmarks mest benyttede digitale produkter
 • 7 ugers ferie
 • Fitnesscenter
 • Kantineordning og gratis frugtordning
 • Pensionsordning

Hos DR får du et job, der spænder vidt og med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et spændende, udfordrende og uformelt miljø i DR Byen.

Du bliver del af en organisation med en professionel tilgang til udvikling og drift af en kompleks teknologiplatform, og som prioriterer høj faglighed.

Du får en ledelse, som er tydelig om formål og retning, og som bestræber sig på at give dig løbende feedback på dine præstationer. Du får også gode muligheder for at tilrettelægge en arbejdsdag, der kan være hektisk og travl, men som stadig giver tid og plads til familie og privatliv.

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi til at kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

I DR lægger vi vægt på, at vores medarbejdere udvikler sig personligt og fagligt. Derfor er kompetenceudvikling et centralt element i vores hverdag. 

Ansøgning

Human Point ApS er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Direktør Mia Boldsen Müller på tlf. 28 66 39 43 eller på mail: mbm@humanpoint.dk.

Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende. Send derfor dit CV snarest via nedenstående link. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.


Lidt om DR

I DR arbejder vi på at bringe danskerne sammen om det vigtige. Vi tager ordene demokrati, kultur og fællesskab alvorligt. Det må gerne være sjovt, så tårerne triller – eller alvorligt og have samme effekt – men det må aldrig være ligegyldigt. I DR får du cirka 2700 kollegaer fordelt over hele Danmark. Vi har en ambition om, at DR skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi udkommer på tværs af radio, tv, apps og web. Vi har tilbud til alle; både børn, unge og voksne. Vi samarbejder med landets uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv. Vi driver DR Koncerthuset, og så har vi kor og orkestre i verdensklasse. Vil du med ombord? Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.

Gem job

DR
Publiceret: 14. juli 2020

Arbejdssted

Location København