Full-stack udvikler

Er du Full-stack udvikler med brugerfokus?

Brænder du for at levere den gode brugeroplevelse? Har du lyst til at blive udfordret hver eneste dag, og være med til at bygge fremtidens løsninger, hvor vores kunders behov og ønsker er i fokus? Så læs videre, det kan være dig vi søger.

“Team ECO er et ungt dynamisk team, hvor vi elsker at bygge løsninger med moderne teknologi. Vi er stolte af det vi bygger og tager ansvaret seriøst, samtidig med at vi hygger os og laver sjov sammen.” – Jesper Plantener, Team Lead.

Udvikling af nye ideer og indflydelse på brugeroplevelsen

Vi har travlt med at udvikle nye løsninger til vores kunder, og vi søger derfor endnu en dedikeret udvikler til vores team.  

Vores team har til formål at udvikle nye idéer, som hurtigt kan afprøves på markedet. Idéerne understøttes af brugertests, prototyper og data fra vores DevOps-systemer. Du vil være med til at vælge, hvilke teknologier som anvendes, og du har måske også erfaring i app-udvikling, Adobe XD og DevOps, herunder Kubernetes og AWS/Azure. Vi arbejder desuden med avanceret BI, og har vores fokus rettet mod AI.

Vi følger den agile udviklingsmodel, og justerer løbende vores roadmap efter kundernes ønsker. Vores næste projekt kan for eksempel være en Angular web app eller en micro-service til udstilling af data.

I øjeblikket er vores fokus på en ny app, som skal understøtte vores kunder i tidsregistrering, udlæg og kørsel. 

Dine arbejdsopgaver indebærer bl.a.:

 • udvikling af C# i Xamarin
 • arkitektarbejde med Realm DB
 • udvikling af Rest API’er i .Net Core 
 • definering af designet i app’en

Hvem er dine kolleger?

Du bliver en del af et teknisk tungt og meget dynamisk team, som ud over stor faglig stolthed sætter stor pris på skæv humor og selvfølgelig godt humør. Vi er et team, der samarbejder om at lykkes med at levere de lækre løsninger til kunderne. Vi sidder lige nu 8 mand i teamet, 5 i Ballerup og 3 i Slovakiet - skal du være vores team member nummer 9? 

“En af de ting som gør teamet fantastisk, er at vi arbejder med de nyeste teknologier, og at vores beslutninger om udvikling bliver taget i fællesskab” - Christian Fahrner, Software Developer.

En agil udvikler med flair for nytænkning

Du har tidligere arbejdet i et agilt team, hvor din rolle har dækket bredt. Du har modelleret SQL-databaser efter 3. Normalform, udviklet API’er efter Rest-principperne og bygget frontend i Typescript el.lign.

Du har desuden været med til at afdække krav og taget beslutninger om de tekniske løsninger og grafiske implementeringer.

Du er ambitiøs og vil være med til at sætte retning, og forstår at sætte dig i brugerens situation, når du udvikler. Du omsætter kravspecifikationer til lækre brugeroplevelser og grænseflader.

Du har interesse for og måske viden og erfaring med app-udvikling.

Vi forventer du kan sætte kryds ved:

 • Er B.Sc/M.Sc fra en IT-uddannelse som ingeniør eller tilsvarende uddannelse
 • Har flere års erfaring i udvikling
 • Har erfaring i design
 • Er ekspert i flere af følgende teknologier: C#, .Net Core, Angular, JavaScript, TypeScript, Xamarin, HTML5, CSS
 • Kan udvikle features i .Net core og angular el.lign.
 • Er flydende i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Er du interesseret i at møde os og høre mere?

Send os dit CV og eventuelt din ansøgning ved at klikke ”Søg jobbet her” nederst på siden. Fristen er den 15. august 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Lead Jesper Plantener via mail: jesper.plantener@visma.com eller tlf: 42 82 25 84.

Samtaler afholdes efter ansøgningsfristens udløb og med følgende proces:

 1. Screening, blandt andet vha. ability-test
 2. Første samtale med leder
 3. Anden samtale med tilbagemelding på personlighedstest samt evt. case.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Nye omgivelser i 2021

I foråret 2021 bliver Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gåafstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler, men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark. 

Gem job

Visma Enterprise A/S
Publiceret: 15. juli 2020

Arbejdssted

Location Ballerup