Technical lead til kli­ent­net­værk og -services

 

Trives du i en ledende rolle, og har du erfaring med løsningsdesign, og ikke mindst implementering, af klient netværk og klient services? Så kan du meget vel være min kommende kollega.I Statens It har vi travlt med at udvide vores portefølje og understøtte vores kunders forretning. Vi søger derfor en technical lead til en gruppe af specialister på klient netværk og klient services.

Om stillingen

Du vil indgå i en projektdreven kultur, hvor vi har travlt med at overflytte nye kunder til vores fælles drifts- og servicecenter. Etablering af klient netværk hos kunderne er en central del af disse projekter, og du vil derfor blive konfronteret med at skulle forstå de dybere detaljer både i kundernes nuværende og kommende netværksdesign.

Du vil blive en del af gruppen for Klient netværk. Du skal blandt andet arbejde med følgende opgaver;

  • Dyb faglig sparring med kollegaerne, omkring løsningsdesigns og implementering af disse.
  • Være garant for kvalitet og compliance, og sikre at løsninger passer ind i vores målarkitektur.
  • Sikre eksekvering på gruppens prioriterede opgaver, så vi møder vores aftalte leverancer.
  • Koordinere og fordele opgaver blandt gruppens specialister.
  • Planlægge og gennemføre de tekniske omlægninger hos kunderne, i tæt samarbejde med projektlederne.

Om os

I Statens It leverer vi basal it-drift og services til statslige ministerier, styrelser og selvejende uddannelsesinstitutioner. Vi leverer løsningerne i et organisatorisk setup, hvor mennesker, processer, metoder og værktøjer er i højsædet.

Vores leverancemodel gør, at vi kan levere stærke løsninger til vores kunder, der er baseret på både kommercielle og Open Source teknologier. Vi er lige nu i en spændende udviklingsfase, hvor vi bl.a. implementerer en fælles statslig Cloud platform.

Statens It er en styrelse under Finansministeriet. Vi har hovedkontor i Ballerup i Storkøbenhavn og satellitkontorer i både Aarhus og Sønderborg.

Om dig

Du skal trives og motiveres med et ansvarsområde, der rækker ind over både faglig koordinering og tekniske leverancer. Din baggrund kan være mangeartet, men erfaring i konsulent-rollen kan være relevant.

Stillingen stiller krav om en god teknisk forståelse for lokalt IP netværk, og de services der knytter sig hertil.

Eks. DHCP, DNS, Certifikater mv. Statens It anvender overvejende Cisco teknologier, men du vil også møde løsninger fra andre producenter.

Du skal evne at sætte dig ind i, hvordan klient netværket er sat op hos en kunde. Efterfølgende skal du kunne udarbejde et design for, hvordan løsningen skal se ud fremadrettet, og en implementeringsplan for overgangen til den nye løsning. Endelig skal du kunne koordinere gennemførsel af implementeringsplanen.

For dig personligt betyder det, at du skal være nysgerrig af natur, opsøgende og lyttende, vedholdende, og selvfølgeligt være villig til at lære nyt.

Du er blandt de dygtigste inden for dit område, og prioriterer løbende videreuddannelse og certificering.

Vi forventer derudover også at du

  • er en holdspiller med gode samarbejdsevner
  • besidder en naturlig gennemslagskraft, og kan prioritere opgaver inden for eget område
  • er empatisk anlagt, med god menneskelig forståelse.

Har du derudover erfaring med at arbejde med ITIL og ISO 20.000/27.001 som rammeværktøjer, er det en yderligere fordel.

Løn – og ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for forhandling alt efter kvalifikationer. 

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Det er en forudsætning for din ansættelse at du kan opnå og opretholde en sikkerhedsgodkendelse via PET under din ansættelse i Statens It.

Vil du vide mere? 

Så er du velkommen til at kontakte teamleder Anders Engberg på tlf. 7231 1094 eller via mail til Anders.engberg@statens-it.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og eventuelt andre relevante bilag via Statens eRekruttering senest den 17. august 2020. Afhængigt af udviklingen i den aktuelle corona-situation, kan det komme på tale at gennemføre 1. samtale via videomøde.

Dette er et genopslag. 

Statens It opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Økonomistyrelsen
Publiceret: 15. juli 2020

Arbejdssted

Location Ballerup