Teknisk tester med fokus på in­te­gra­tio­ner og au­to­ma­ti­se­ring


I LB Forsikring har det aldrig været vores formål at sælge forsikringer. Det har derimod altid været at sikre vores medlemmer. Vi tror på, at vi med teknologi, samarbejde og gode ideer i fællesskab kan forhindre, at skaderne overhovedet sker. Det er derfor, at vi sammen arbejder for at gøre forsikring, som vi kender den i dag, helt overflødig.

Som teknisk tester hos LB Forsikring bliver du del af en virksomhed, som har et stærkt værdisæt, der bygger på fællesskab og åbenhed. Vi tilbyder opgaver og projekter, der optimerer og digitaliserer vores forretning, og her har du mulighed for at tage ansvar og bruge din faglighed og energi til at føre os ind i en fremtid, hvor vores medlemmer stiller andre og markant større krav til os som forsikringsfællesskab.

Med vores nye purpose ”Sammen gør vi forsikring overflødig” har vi sat kursen for vores fremtidige rejse, og som teknisk tester bliver du en del af et team, der har ansvaret for at sikre, at vi konstant leverer løsninger af høj kvalitet til vores medlemmer.

Vil du være med til at sikre høj kvalitet på vores medlemsvendte løsninger?

Vi har netop udskiftet vores kernesystemer, herunder de medlemsvendte løsninger (websites og medlemsportalen) og for at øge kapaciteten på testområdet søger vi en teknisk tester, der kan tage ansvaret for at udvikle og eksekvere automatiske tests udviklet i Cypress mod vores medlemsvendte webløsninger.

Du bliver en del af Digital Solutions, som har ansvaret for at udvikle og vedligeholde vores websites og medlemsportalen. Udviklingen af løsningerne sker i tæt samarbejde med forretningen.

Vi er organiseret i agile teams med 7-8 dygtige engagerede kolleger i hvert team. Samarbejde i og på tværs af teams vægtes højt og det er en fordel, hvis du trives i et miljø, hvor tingene ikke står stille. Du kommer til at arbejde tæt sammen med både udviklere og product owners i udviklingen af de automatiserede tests.

Stillingen er nyoprettet, og du kommer til at referere til afdelingschefen for Digital Solutions.

Erfaren teknisk tester med fokus på automatisering

Du bliver ansvarlig for at planlægge, designe, implementere, eksekvere og vedligeholde de automatiserede test, der løbende udvikles i samarbejde med resten af teamet.

Dine ansvarsområder bliver desuden at:

  • Sikre testbarheden i user stories
  • Opbygge, vedligeholde og sikre overblik over test suiter
  • Monitorere og dokumentere testresultater
  • Rapportere og verificerer defects

For at komme i betragtning til stillingen ser vi gerne, at du er ISTQB Foundation certificeret kombineret med 3-5 års erfaring som teknisk tester og/eller agil tester. Vi forventer derudover, at du har erfaring med agile metoder og med automatiseringsværtøjer, gerne Cypress, men det er ikke et krav, at det er netop dette værktøj, du har benyttet tidligere.

Har du erfaring fra forsikringsbranchen og med test af integrationer til komplekse kernesystemer, er det en fordel. Det er desuden en fordel, hvis du har en udviklerbaggrund og har erfaring med andre værktøjer som eksempelvis C#.

Som person har du en struktureret tilgang til dit arbejde, og du formår at bevare roen og overblikket, når tingene til tider går stærkt. Du er desuden kendetegnet ved:

  • at være selvstændig
  • at have gode analytiske evner og evner at finde løsninger på udfordringer
  • at have gode kommunikative evner
  • at være imødekommende og team-orienteret
  • at trives med at koordinere og tage styringen

Medlemsejet virksomhed med godt omdømme i hjertet af København

Du bliver del af en medlemsejet virksomhed, der har et godt omdømme som virksomhed og arbejdsplads, og hvor vi går på arbejde for andet end at skabe profit. Hos os handler det om vores næsten 400.000 medlemmer, og at pengene alene skal arbejde til fordel for dem. Vores kontor ligger i et nyt moderne domicil på Amerika Plads på Østerbro, tæt på metro og anden offentlig transport.

Send os din ansøgning eller ring, hvis du vil vide mere

Hvis du synes, jobbet lyder spændende og ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte afdelingschef for Digital Solutions Beinta Fjeldvig på tlf. 20 29 33 06.

For at søge stillingen skal du sende os din ansøgning, dit CV og andre relevante dokumenter via ansøgningslinket her på siden.

Vi gør opmærksom på, at der anvendes test i forbindelse med rekrutteringen.

Ansøgningsfrist: 10-08-2020.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

LB Forsikring
Publiceret: 16. juli 2020

Arbejdssted

Location København