Test Manager til Pen­sionDan­mark


Er du en dygtig test manager med ben i næsen og god til at bevare overblikket? Har du solid erfaring med pensionsprodukter? Har du stærke kommunikationsevner og trives med at være bindeledet mellem testteamet og de øvrige projektdeltagere? Har du erfaring med agil projektudvikling og erfaring fra den finansielle branche? Så er du måske PensionDanmarks nye Test Manager.

Om os

PensionDanmark har en målsætning om at være det pensionsselskab, som har den højeste kundetilfredshed og de laveste administrationsomkostninger. Udgangspunktet herfor er digitale værdiskabende platforme for både kunder og egne rådgivere. Vi arbejder derfor med optimerede og systemunderstøttede processer på et meget højt niveau. Vi ønsker samtidig at have en høj kvalitet og vil derfor styrke vores test- og kvalitetsteam.

Stillingen

Du bliver en del af teamet Test- og kvalitet, der har ansvar for test og kvalitetsstyring af projekter og opgaver i PensionDanmark samt er med til at gennemføre test af IT-systemerne, både egenudviklede og eksterne.

Teamet består af tretten medarbejdere (inkl. dig selv) og en teamleder. Teamet er ét af fem teams i afdelingen IT og projekter. De fire øvrige teams dækker vores projektstyring, udvikling, processer og drift.

Dine opgaver

Som Test Manager kommer du til at arbejde med opgaver, der er rettet mod vores projekter og release. Dit fokus vil blive på effektiv testledelse, dvs. planlægning af nødvendige testaktiviteter på tværs af alle involverede parter – både internt og eksternt – samt sikre, at test udføres inden for de fastsatte rammer. Du skal kunne håndtere flere projekter samtidig og kunne bevare overblikket. Vores projekter udvikles agilt og kan både indeholde teknisk og forretningsmæssige udvikling, som du skal kunne styre igennem fra start til slut. Du skal have lyst til at deltage i aktiviteter, der hjælper med at modne og styrke området sammen med dine kollegaer.

Eksempler på arbejdsområder:

 • aktiv involvering i kvalitetssikrings-aktiviteter fra start til slut i opgaverne.
 • sparringspartner for projektlederen omkring test og kvalitet.
 • testrådgiver både internt men også eksternt med leverandører. 
 • estimering og planlægning af testarbejde.
 • styring og opfølgning på testforløb.
 • status- og fremdriftsrapportering, herunder sluttest-rapportering. 
 • deltage aktivt i at styrke områdets modenhed.

Om dig

Du har erfaring fra en lignende stilling, gerne i den finansielle branche, og du besidder kompetencer, der kan matche nedenstående:

Du er udadvendt og ikke bange for at stille spørgsmål og være bindeled mellem projektets interessenter. Du er god til at planlægge, prioritere samt har høje kvalitetskrav til dit arbejde, og du tager naturligt ejerskab og ansvar for dine opgaver. Yderligere er du metodestærk og formår at anvende det rette værktøj afhængig af opgavens kompleksitet og interessenter.

Du har en relevant uddannelsesbaggrund, og dine erfaringer vægtes ligeledes højt.

Vores forventninger til dig er, at du:

 • har minimum syv til ti års erfaring som Test Manager
 • har solid erfaring med pensionsprodukter
 • har erfaring med testbegreber og andre metoder til test
 • er ISTQB-foundation-certificeret
 • har teknisk forståelse
 • har kendskab til Quality Center/ALM eller et lignende værktøj
 • har kendskab til JIRA/Confluence
 • har kendskab til agile projekter
 • har høje kvalitetskrav til dit arbejde og tager ansvar for dine opgaver
 • er omstillingsparat og kan lide bevægelse i dine opgaver.

Gode udviklingsmuligheder og høje krav

PensionDanmark tilbyder et job, hvor der indgår worklife balance med fleksibilitet, frihed under ansvar, fokus på løbende uddannelse efter ønske og behov samt medindflydelse i hverdagen.

Du bliver en del af en professionel og moderne arbejdsplads med en uformel omgangstone. PensionDanmark har en hurtig og effektiv beslutningsproces, som gør, at der ikke er langt fra idé til handling. PensionDanmark tror på, at de bedste resultater opnås ved gensidig tillid og samarbejde via en fælles teambaseret indsats.

Med jobbet tilbydes du gode udviklingsmuligheder og en konkurrencedygtig lønpakke, som matcher dine kvalifikationer.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte test- og kvalitetschef Pia Würfel Calmann-Hinke på tlf. 5072 7351 eller på mail: PWCH@Pension.dk.

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og dit CV til os senest den 17. august 2020. Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Gem job

PensionDanmark
Publiceret: 17. juli 2020

Arbejdssted

Location København