System­kon­su­lent til drift af ESDH-systemer

 

Vi søger en systemkonsulent til at indgå i vores ESDH-gruppe, som administrator af vores fælles ESDH-systemer F2 og WorkZone.

Du vil indgå i projektarbejde, den daglige tekniske drift og løbende udvikling af vores ESDH-systemer, som avendes af vores kunder i Statens It.

Hvis du er en analytisk holdspiller, der kan yde professionel service til kunder, udviklingsleverandører og kolleger, så er det måske dig, vi leder efter.

Om stillingen

Som driftsadministrator på ESDH-systemerne skal du sammen med 7 kolleger stå for arbejdet med etablering, daglig drift og support af det driftsmiljø, hvor vores kunders ESDH-installationer kører. Du skal også bistå med at udrulle nye releases i tæt samarbejde med kunderne og ESDH-leverandørerne.

ESDH-applikationsdrift indgår i Team Fælles Kundesystemer, som varetager drift af øvrige Elektronisk Sags- og Dokumenthåndteringssystemer (ESDH), applikationer til økonomi (Navision), sikker mail, digital post og certifikater (virksomheds-, medarbejder- og funktionscertifikater).

Team Fælles Kundesystemer en del af Driftsområdet med over 130 medarbejdere opdelt i 8 teams. Du vil sammen med meget dedikerede kolleger i teamet bl.a. arbejde med følgende arbejdsopgaver:

 • Varetage daglige driftsopgaver og 2.- og 3. level-support af applikationsdriftsmiljøer for ESDH-systemerne F2 og WorkZone
 • Sikre hurtig opfølgning på driftsforstyrrelser og produktionsstop i dagligdagen og generelt medvirke til opretholdelse af sikker og stabil drift
 • Deltage i projektleverancer, herunder bistå med sparring ved design, implementering og tilpasning af løsninger
 • Løbende medvirke i at udtænke og implementere forbedringer i applikationsdriftsmiljøer

Vi ser gerne, at du har faglig erfaring inden for nogle eller alle følgende områder:

 • En bred faglighed og mindst 3 års praktisk erfaring med installation og drift af applikationer på Microsoft-platform på professionelt niveau, herunder releases og patches til applikationer og middleware
 • Erfaring med Microsoft IIS på professionelt niveau (dvs. fordelt på flere servere og netværk) samt basal SQL Server-administration (MS SQL)
 • AD Analysis og ITIL (særligt Incident Management og CSI
 • Derudover er det en fordel, hvis du har basis kendskab til teknologier som DNS, PowerShell, VMware, ServiceNow, firewall og netværk

Statens It har stor fokus på at yde den bedst mulige service til kunderne og som ESDH-administrator, er det hovedopgaven at bygge bro mellem kundernes og brugernes ønsker og udfordringer på den ene side, og de tekniske muligheder på den anden.

Om dig

Det er derfor vigtigt, at du som person er serviceminded, udadvendt og god til kommunikation. Vi har brug for en som er struktureret og ansvarlig, med en veludviklet analytisk- (og humoristisk) sans. Vi ser gerne at følgende er nogle egenskaber, som du besidder:

 • lærenem, robust og i stand til at holde hovedet koldt og gøre en ekstra indsats i akutte situationer
 • er en holdspiller med gode samarbejdsevner, der bidrager til trivsel og et godt arbejdsmiljø
 • vedholdende når det gælder om at få et teknisk problem identificeret
 • i stand til at skabe overblik og sikre godt beslutningsgrundlag
 • stærk til at kommunikere med kunder og fremlægge vores løsningsforslag.

Om os

Vi tilbyder et job i en åben, uformel og dynamisk organisation, præget af et meget højt fagligt niveau og med en uformel og fleksibel arbejdsform med dygtige og kompetente kolleger. Du vil få mulighed for at opnå unik erfaring og være med til at præge udviklingen på it-området på tværs af statens mange institutioner i et af Danmarks sikreste og mest komplekse it-miljøer

Ansættelsesforhold

Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode via PET til graden HEMMELIG.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, p.t. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Vil du vide mere?

Er du velkommen til at kontakte teamleder Tina Plahn-Ovesen på tlf. 72 31 08 55 eller via mail på tina.plahn-ovesen@statens-it.dk.

Ansøgning

Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg jobbet her” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest søndag den 23. august 2020.

Statens It opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Specialiseret it-drift i staten

Statens It er sat i verden for at levere bedre, billigere og mere sikker it-drift og service til den danske stat. Med fokus på tilgængelighed, stabilitet, effektivitet og informationssikkerhed servicerer Statens It's mange forskellige ministerier og deres brugere.  Vi er en organisation i hastig vækst, men er også en fleksibel og dynamisk arbejdsplads, der kender værdien af alle vores medarbejdere.

Gem job

Økonomistyrelsen
Publiceret: 23. juli 2020

Arbejdssted

Location Ballerup