Bliv en del af IDA-familien som vores nye Scrum Master

 

Vi er vilde med sprint og veldefinerede arbejdsopgaver, som kan føres ud i livet indenfor en overskuelig fremtid i IDA.

Derfor leder vi nu efter vores nye Scrum Master, som kan gøre vores processer og adaptioner endnu bedre.

Det får du i IDA

Vi sætter pris på et godt arbejdsmiljø og forsøger altid at arbejde med veldefinerede opgaver og et klart mål. På den måde passer en ny Scrum Master helt perfekt ind i, hvordan vi gerne vil arbejde i IDAs IT-afdeling.

Vores ansatte brænder for at skabe værdi for brugerne, men de kan stadig nå hjem og hente eller komme med til fredagsbaren i naboafdelingen.

Arbejdstiden er 37 timer, selvfølgelig med mulighed for fleks, og vi arbejder fri af tid og sted, hvilket betyder at du får stor frihed til at tilrettelægge din arbejdstid og -sted i samspil med nærmeste leder. Når vi møder ind, har vi smuk udsigt over Københavns Havn, samt en fremragende frokostordning.

I de værdimæssigt højere luftlag har vi et benhårdt princip om at understøtte FN's verdensmål for en mere bæredygtig fremtid, og det gør vi ved at sætte vores mange vidende medlemmers kompetencer i spil.

Vores udviklingsteams sikrer, at de platforme og berøringsflader, som medlemmerne har med både IDA og hinanden igennem os, er så gnidningsfrie og intuitive som muligt. Vi belønner ansvar og integritet, og i samarbejdet tror vi på tillid, transparens og fælles ansvarlighed.

Vores forventninger til dig

Fordi vi arbejder fri af tid og sted, håber vi at finde en person, som kender SCRUM rigtig godt. Du får nøglerollen som facilitatoren, der skal sikre et godt teamwork og være den, der husker, at en elefant skal spises én bid ad gangen, når nye projekter søsættes.

Samtidig håber vi meget på at finde en kandidat, der har erfaring med adaptionsfasen og kan agere spydspids, når vi over tid ønsker at transformere hele IDAs it-udvikling. I stedet for at tænke i projekter og deadlines, vil vi fokusere mere på behov og værdi. Med vores nye Scrum Master vil vi øve os på at løbe efter IDAs vigtigste behov i stedet for en tør deadline.

I IDA er vi en skøn blanding af familiemennesker, yngre mennesker og folk, der kan huske, hvordan det var for mange år siden – og vi har brug for alle typerne for at præstere bedst.

Vi vil gerne lave platforme, der appellerer bredt, og derfor håber vi også, at du vil søge jobbet uanset alder, køn, etnicitet eller baggrund.

Det vigtigste for os er, at du kender, forstår og anvender Scrum til at guide og facilitere arbejdet, så dit team får klare rammer og gode processer.

Den ideelle kandidat har

  • Stort kendskab til Scrum gerne fra en virksomhed på størrelse med IDA, eller erfaring med adaptionsfasen
  • Overblik og kan styre samt facilitere, som var din familie med tre børn på vej på kør-selv-ferie i Harzen
  • Lyst til at lære fra sig: Vi vil gerne tænke i sprint og outcome på tværs af hele it-afdelingen.
  • Erfaring med konsulentrollen i en afdeling, der betjener hele huset i IDAs møde med brugerne

Vi har en alsidig techstack som især centrerer sig om Umbraco, C#-kode, .Net Framework og Core, docker, Azure og React.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os

Gruppeleder Simon Bognolo, tlf. 2614 1433 | sib@ida.dk (OBS: holder ferie til og med 26. juli). 

Ansøgning og ansøgningsfrist

Hvis du kan se dig selv i både jobbet og som vores nye kollega, vil vi glæde os til at læse din ansøgning! Vores ansøgningsfrist er 16. august 2020, men vi læser løbende ansøgninger og kalder løbende til samtaler og er ikke bange for at gå videre i processen, når vi har fundet den rette kandidat. Send derfor gerne din ansøgning allerede i dag.

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi behandler desværre ikke ansøgninger sendt pr. email eller lignende.

Gem job

Ingeniørforeningen, IDA
Publiceret: 4. august 2020

Arbejdssted

Location København