Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Business In­tel­li­gen­ce-konsulent til spe­ci­a­li­se­ret pricing-team

 

Vil du være med til at opbygge vores pricing-funktion, hvor dine analyser kan skabe resultater for en større international organisation?

Der ligger et kæmpe potentiale forude for dig og dine kolleger. For opgaverne i dit team står meget højt på EET's agenda, så I får stor opmærksomhed og stort ansvar,” fortæller Head of Commercial Excellence Casper Kjærulf-Schønberg.

Indgå i vores Pricing-team

Som BI-konsulent bliver du en del af vores højt specialiserede Pricing-team sammen med 4 andre kolleger. Her får du ansvaret for at monitorere, analysere og rapportere på prisinitiativer og projekter, som det øvrige pristeam sætter via højtavancerede systemer. Systemer der beregner intelligente priser på tusindvis af produkter i alle de 24 lande, vi er repræsenteret i.

Skab orden i de store datamængder

Mere præcist får du ansvar for ETL-processen (T-SQL), og du gennemgår store datasæt, som f.eks. kan indeholde lagertilgængelighed i markedet, webhits og markedsforhold og skriver dem ind i vores data warehouse. Du tager også de analytiske briller på, når du sammen med pristeamet finder frem til, hvordan vi kan optimere prissætningerne, som du udarbejder i din analyse og efterfølgende rapportering. Du får en utrolig varieret hverdag, hvor du bl.a.:

  • udarbejder KPI’er for pricing med udgangspunkt i de specifikke lande og produktområder
  • monitorerer og optimerer brugen af systemberegnede priser
  • lokaliserer og definerer værdiskabende prisinitiativer
  • formidler og præsenterer resultaterne af dine analyser
  • supporterer nye initiativer og projekter med data og analyse samt rapportering.

Allerede inden for det første år har du mulighed for at igangsætte nogle spændende initiativer og skabe en strømlinet rapportering til vores afdelinger rundt om i Europa,” uddyber Casper.

Kom med i vores udvikling

Du har en spændende rejse foran dig. Både i forhold til udviklingen af vores pricing-funktion og din egen karriere.

EET er en virksomhed i konstant udvikling, og det gør bare dit job endnu mere spændende, da opgaverne ændre sig og nye projekter bliver initieret. Ancienniteten hos EET er høj - jeg har selv været her i mere end 15 år - og der er et fantastisk godt arbejdsmiljø og gode kolleger,” slutter Casper.

Du er stærk i ETL-processen

Din evne til at skabe tillid bliver en af dine vigtigste egenskaber i din nye rolle. Du vækker både dine kollegers og kundernes tillid, når du tager ansvaret for at prissætte vores produkter i samarbejde med pristeamet. På samme tid er du innovativ og en igangsætter, som kan være med til at udvikle stillingen. Vi forestiller os, at du:

  • har en relevant uddannelse enten inden for business eller IT – din uddannelse er dog ikke afgørende
  • har erfaring med BI og ETL-processer
  • er stærk i Excel og T-SQL (MS)
  • er en god formidler, som kan oversætte komplekse data til forståelige budskaber
  • taler og skriver engelsk uden problemer.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på telefon 7245 9106 eller på jse@jobindex.dk.

Du søger jobbet ved at sende dit CV allerede i dag og senest den 24. august via nedenstående link. Vi indkalder løbende til samtale, og tillader os at lukke processen, når vi har fundet den rette. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


EET Group er Europas førende distributør inden for følgende områder: server, computer & printer parts, storage & network, mobile parts & accessories, consumer electronics, surveillance & security, professional AV & digital signage, point of sale & auto ID og logistical services.

EET Group er grundlagt i 1986 og er i dag repræsenteret med salgskontorer i 25 europæiske lande under det kommercielle navn EET Europarts. Vi er beliggende i Birkerød, lidt nord for København, og er moderselskab til alle EET Europarts’ salgsenheder.

Læs mere os her: www.eetgroup.com.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex

Jeppe Secher


Tlf. +45 72 45 91 06

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Helt rigtige forbindelser
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 28. juli 2020

Arbejdssted

Location Birkerød