Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Pricing spe­ci­a­list – hjælp os med at skabe struk­tu­rer­ne for optimal pris­sæt­ning

 

Vil du indgå som vores hands-on systemekspert med selvstændigt ansvar for vores private label-produkter?

Bliv en del af EET Group, hvor du er med til at skabe flotte resultater som bindeled mellem dit team, vores produktchefer og salgsafdelinger.

 • ”Der ligger et kæmpe potentiale forude for dig og dine kolleger. For opgaverne i dit team står meget højt på EET´s agenda, så I får stor opmærksomhed,” fortæller Head of Commercial Excellence Casper Kjærulf-Schønberg.

Indgå i vores Pricing-team

Du bliver en del af vores højt specialiserede team sammen med 4 andre kolleger, der har ansvaret for prissætning af vores produkter. I samarbejder tæt, men du får – som den eneste i teamet – selvstændigt ansvar for vores private label-produkter i de 24 europæiske lande, vi er repræsenteret i.

Få ansvar for vores private label

Som pricing specialist sikrer du, at prissætningen på vores private label-produkter løbende vedligeholdes og sættes efter vores prisstrategi. Du er selv med til at udforme strategien i tæt samarbejde med vores Head of Commercial Excellence og direktøren for vores private label-forretning.

Det betyder, at du får en utrolig varieret hverdag, hvor du bl.a.:

 • bruger Navision og Excel til at gennemgå store datasæt ift. lagertilgængelighed, webhits og markedspriser mm.
 • sikrer at vores prisstrategi kommer til live og at den bliver overholdt i vores forskellige enheder
 • samarbejder tæt med vores produktchefer og sælgere for at optimere prissætningen i markederne
 • indsamler, retter og optimerer datainput til vores avancerede prisværktøjer
 • kommunikerer salgsprisændringer til organisationen og du sikrer, at nye salgspriser ikke overskrives
 • deltager i og driver nye projekter vedrørende værdiskabende prissætningsinitiativer.

“Du behøver ikke være ekspert på, hvad produkterne skal koste – det står vores produktspecialister for. Det vigtige er, at du holder styr på strukturerne i Navision, og at du ved, at når du retter i tallene får det konsekvenser et andet sted,” fortæller Casper.

Kom med i vores udvikling

Du har en spændende rejse foran dig. Allerede inden for det første år har du mulighed for at igangsætte nogle spændende initiativer og skabe en strømlinet rapportering til vores afdelinger rundt om i Europa.

 • ”EET er en virksomhed i konstant udvikling og det gør bare dit job endnu mere spændende, da opgaverne ændrer sig og nye projekter bliver initieret. Ancienniteten hos EET er høj – jeg har selv været her i mere end 15 år - og der er et fantastisk godt arbejdsmiljø og gode kolleger,” slutter Casper.

Der er flere indgange til denne stilling. Men vi forestiller os, at du:

 • har en relevant uddannelse enten inden for business eller IT – din uddannelse er dog ikke afgørende
 • har erfaring med ERP-systemer (gerne Navision) samt Excel
 • har solid forståelse for systemsammenhænge
 • er en god formidler, som kan oversætte komplekse data til forståelige budskaber
 • taler og skriver engelsk uden problemer.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på telefon 72459106 eller på jse@jobindex.dk.

Du søger jobbet ved at sende dit CV allerede i dag og senest den 24. august via nedenstående link. Vi indkalder løbende til samtale, og tillader os at lukke processen, når vi har fundet den rette. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


EET Group er Europas førende distributør inden for områderne: server, computer & printer parts, storage & network, mobile parts & accessories, consumer electronics, surveillance & security, professional AV & digital signage, point of sale & auto ID og logistical services.

EET Group er grundlagt i 1986 og er i dag repræsenteret med salgskontorer i 25 europæiske lande under det kommercielle navn EET Europarts. Vi er beliggende i Birkerød og er moderselskab til alle EET Europarts’ salgsenheder.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex

Jeppe Secher


Tlf. +45 72 45 91 06

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Helt rigtige forbindelser
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 28. juli 2020

Arbejdssted

Location Birkerød