Da­ta­ma­ti­ker

 

Udvikling – vedligeholdelsesopgaver - support

Har du lyst til at arbejde i en dynamisk og kundeorienteret virksomhed, og samtidig få lov til at udvikle dine kompetencer indenfor en række af forskellige teknologier? Så kunne jobbet som datamatiker og udvikler hos os måske være lige noget for dig.

Du vil indgå i virksomhedens IT-afdeling som består af support, grafikere og udviklere. Du vil træde ind i en afdeling, der både arbejder med support og udvikling af vore kunders løsninger, og dermed er hverdagen dynamisk og uforudsigelig. Du vil i starten arbejde med vedligeholdelse af eksisterende løsninger, og deltage i vores 1. og 2. level support, således du med tiden får oparbejdet et godt kendskab til vores produkter og vores kunders løsninger. Når du er klar, vil du også deltage i vores nyudviklinger samt vores server-vagtordning.

Af andre opgaver kan nævnes:

  • Udvikling af nye funktionaliteter på vores kunders løsninger
  • Arbejde i vores ticketsystem med support og fejlsager
  • 2. level support af vores produkter – herunder rettelser i vores Content Management System (CMS)
  • Deltage ved opsætning af nye integrationer
  • Deltage i en tiltrængt udvikling af vores nye hjemmeside – se www.seek4cars.net

Dine kompetencer

Du har enten nogle få års erfaring eller også kan du komme direkte fra din uddannelse som f.eks. webudvikler eller datamatiker. Det vigtigste for os er, at du er nysgerrig, løsningsorienteret, og indstillet på en stejl indlæringskurve.

Du behersker forskellige it-kompetencer, og for at passe godt til vores team, så vil det være vigtigt, at du har erfaring med f.eks. C#, .NET Core (.NET framework), Umbracco CMS, Elasticsearch, JavaScript frameworks/runtime builds (f.eks. NodeJS, Angular eller VUE) og databaser (MySQL, MSSQL)

Da vi har telefonsupport i vores afdeling er det vigtigt at du taler flydende dansk, og er god til at kommunikere både på mail og telefon. Som person har du en løsningsorienteret tilgang til kundernes problemstillinger, og arbejder struktureret med en god evne til at holde fast i dine opgaver og gøre dem færdige.

Du vil være en succes i vores organisation, når du er selvkørende, byder ind med ideer og bidrage med nye løsninger og ikke mindst din faglighed.

Du tilbydes

Du vil træde ind i et dedikeret team der arbejder hårdt for vores succes i markedet. Teamet er kendetegnet ved en uformel tone, og humor er en væsentlig del af hverdagen. Vi tror på, at vi ved at give ansvar og indflydelse er med til at udvikle vores medarbejdere, og du kan gennem dine resultater få endnu mere indflydelse og præge retningen for vores virksomhed. Du tilbydes en lønpakke der matcher dine kompetencer og erfaring. Dit arbejdssted vil være vores domicil i Hjørring med hjemmearbejdsplads efter aftale.

Kontakt

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-chef Rasmus Thorslund på mobil 29 91 66 11 der vil besvare dine spørgsmål. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV mærket ”datamatiker” via e-mail til: rasmus@seek4cars.net
Der afholdes løbende jobsamtaler, og tiltrædelse vil være hurtigst muligt.


Om virksomheden

Seek4Cars A/S er et delvist brancheejet IT-selskab, med en central placering i markedet for specialudviklede hjemmesider og webshops. Seek4Cars har en bred forgrening af samarbejdspartnere i markedet, fra de store aktører i grossistleddene og deres værkstedskæder, finansieringsmarkedet til brancheorganisationerne over til Seek4Cars´s egen bilportal www.Seek4Cars.dk, der gør Seek4Cars i stand til at etablere totalløsninger på Internettet

Gem job

Seek4Cars A/S
Publiceret: 28. juli 2020

Arbejdssted

Location Hjørring