Tran­si­tion Manager til Ba­nedan­marks It-Drifts­sek­tion

 

Har du lyst til et job, hvor du kommer til at arbejde med udarbejdelse af it-driftudbud og gennemførelse af transition til driftsleverandør?

Banedanmark skal genudbyde kontrakten om drift af vores administrative it-systemer og søger en profil, der kan styre processen fra start til slut, og sikre, at Banedanmarks it-sourcing og udbudsstrategi realiseres. Du skal medvirke til at sikre, at transitionen og transformationen til en ny driftsleverandør gennemføres så effektivt og så gnidningsfrit som muligt i forhold til den daglige drift. Der er tale om en tidsbegrænset stilling på 2 år med mulighed for forlængelse, afhængig af projektets fremdrift.

Banedanmark It består i alt af 59 medarbejdere og har ansvaret for drift, support og vedligehold af Banedanmarks admini­strative it-systemer. Vi rådgiver Banedanmarks forretningsområder om udvikling og brug af infor­ma­tionsteknologi til bl.a. effektivisering og understøttelse af forretningsprocesser. Her­udover har vi også ansvaret for it- og informationssikkerheden i Banedanmark.

Som Transition Manager refererer du til sektionschefen/It-Driftschefen. Du bliver en del af sektionen It Drift, hvor vi er 18 medarbejdere, som bruger hinanden som sparringspartnere, og prioriterer tid til løbende udvikling af kompetencer. Vi er fagligt engagerede, og vi løser vores opgaver gennem en uhøjtidelig omgangstone og med plads til at involvere os i hinanden.

Forberedelse og gennemførelse af nyt udbud af it-driftskontrakt

Rollen som gennemgående Transition Manager er omfattende og omskiftelig, da projektet løber igennem en række forskelligartede faser. Du får en hverdag med stor variation og frihed under ansvar. Dine hovedopgaver består af:

  • Forberedelse og gennemførelse af nyt udbud af it-driftskontrakt
  • Planlægning af transition til ny it-driftsleverandør
  • Programledelsen af selve transition og transformation til ny driftsleverandør
  • Deltagelse i møder med forretningen

Solid projekt- og programledelseserfaring og god forretningsforståelse

Du er en profil med tung projekt- og programledelseserfaring, som også har erfaring med offentlige udbudsprocesser, og i tæt samarbejde med udbudsjuristerne og contract managers kan rådgive Banedanmark i forhold til dette.

Du har formentlig en baggrund som forretningskonsulent og erfaring med facilitering af analysearbejde i forbindelse med udbudsprocesser. Du er derfor vant til at håndtere forskellige faglige ressourcer, der skal nå et fælles mål.

Som Transition Manager skal du have en solid it-teknisk forståelse, samt en forståelse af det fulde omfang af den udbudte løsning. Du skal være i stand til at oversætte tekniske krav og forstå forretningens definerede behov, begrænsninger og forudsætninger til strategiske målsætninger. Du skal også sikre, at dette udmøntes i et udbud, der reelt understøtter disse. Det er derfor væsentligt, at du forstår it-drift og -infrastruktur og har gode skriveevner i forhold til udarbejdelse af udbudsmateriale.

Du forstår værdien af rettidig kommunikation for at sikre et godt samarbejde og sætter en ære i at være på forkant med situationen, der kan udvikle sig.

Vi ser også gerne, at du har gode forhandlingsevner, er vedholdende og har gennemslagskraft.

Løn og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat i henhold til relevant overenskomst. Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse fra 1. oktober 2020 til 30. september 2022 med mulighed for en eventuel forlængelse, afhængig af projektets fremdrift.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt sektionschef/It-Driftschef Sus Bugge. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg jobbet her” og følger instruktionerne.

Ansøgningsfrist: 20-08-2020

Kontakt:
Susanne Bugge 
E-mail
21717103

Gem job

Banedanmark
Publiceret: 31. juli 2020

Arbejdssted

Location København