C# - ASP.NET-udvikler søges

 

Til nyopstartet softwareudviklingsafdeling søges en dygtig og selvstændig udvikler.

Vil du være med til at udvikle styringssoftware til nyt patenteret system?

Fårup Betonindustri har stor erfaring med egenudviklet styrings- og planlægningssoftware. Virksomheden står bag CardCret, som er et nyt patenteret system til udsparinger i pap, til betonproduktion.

Vi har valgt udvide vores udvikling med en fuldtids programmør.

Nyudvikling, sparring og lækre løsninger

Du bliver en del af udviklingsafdelingen med direkte reference til ledelsen. Vi udvikler i dag Delphi, men ønsker at overgå til C#, og ASP.NET. Vores nuværende systemer benytter MS-SQL med integration til vores systemer, herunder Navision, CAD, maskiner, planlægning mm.

Du bliver primus motor på softwareudvikling i C#, ASP.NET og skal kunne omsætte ideer til handling og løsninger. Opgaverne omfatter applikationer, og mobile apps til eget forbrug, og videre salg.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forestiller os at du allerede til hverdag arbejder med:

  • C#
  • ASP.NET 4.5 Web Forms
  • HTML, CSS, Javascript

Desuden vil det være en fordel, men ikke en betingelse, hvis du har kendskab til:

  • Delhi
  • MS-SQL
  • Har maskinstyringserfaring

Du skal kunne arbejde selvstændigt, og kunne bære projektet fra ide til implementering i virksomheden og hos vores kunder. Du evner at tænke i større sammenhænge, er analytisk og har teknisk overblik. Du er ligeledes en tålmodig sjæl, der arbejder struktureret, er selvigangsættende og målrettet. Det er afgørende, at du tager ansvar for dine arbejdsopgaver og har respekt for deadlines.

Virksomheden tilbyder

En atypisk softwarevirksomhed med direkte kontakt til brugerne. Du har en stor indflydelse på din hverdag, hvor fleksibilitet går begge veje. Herudover er der skønne kollegaer og en flad struktur med mulighed for både faglig og personlig sparring.

Ansættelse og arbejdstid:

Stillingen er på 37 timer/uge og har tiltrædelse snarest.
Stillingen er placeret i Fårup. Der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra, måske et par dage eller mere om ugen. Hvis det lyder som noget for dig, så send os en kort ansøgning, samt dit CV og tidligere referencer med det samme til bk@fbias.dk

Vil du gerne vide mere inden du sender din ansøgning, så kontakt vores CEO. Brian Knudsen 24438899, eller bk@fbias.dk


Lidt mere om CardCret:

Navnet CARDCRET er - en sammenskrivning af CARDboard og conCRETe. Produktet er udsparinger i pap til beton.

CARDCRET er et danskudviklet og patenteret system til fremstilling af udsparinger i pap. Systemet er udviklet med det formål at automatisere produktionsprocessen samt at reducere affaldsmængden fra betonelementproduktion. (Se mere på www.cardcret.dk)

Gem job

Fårup Betonindustri A/S
Publiceret: 31. juli 2020

Arbejdssted

Location Fårup