In­te­gra­tions­ud­vik­ler til virk­som­hed i vækst

 

Vil du være integrationsudvikler med fokus på middleware i virksomhed, som har et landsdækkende forhandlernet med 2000+ ansatte og er en af de mest anerkendte inden for branchen? Lyder det tiltalende, at være med til at påvirke den rejse virksomheden er på, da de er i gang med en større transformation og ansætter mange profiler? Lyder familiejet virksomhed med mange år på bagen og stor anciennitet interessant?

Vi er ved at etablere en ny middleware-platform, som skal varetage ensartet kommunikation mellem de strategiske platforme, som vi benytter i dag, eller vælger til i fremtiden.

For nu er det en kombination af on-prem service-enabled legacy, eksterne samarbejdspartneres legacy (MQ og SOA services) og cloud-baserede PAAS-løsninger som MS365, MSDynamics og Salesforce. Disse er bundet sammen af ældre ESB og/eller MQ-løsninger.

Vi skal levere en 24/7 stabil platform for handel og service indenfor vores branche, og har derfor fokus på:

  • Driftstabilitet og overvågning
  • Valide data
  • Agil forretningsunderstøttende udvikling
  • Kvalitet og ensartethed i alle nye løsninger

Vi leder efter senior udviklere med minimum 5 års erfaring med middleware-udvikling. Det kan være på ESB og/eller streaming.

Du har erfaring med følgende i enterprise-kontekst:

  • Opbygning af model for fælles logning, fejlsøgning og autentificering
  • Udvikling af fælles interfaces til central fælles forretningslogik
  • Udvikling af fælles metode til registrering og udstilling af integrationer
  • Opbygning af automatiseret test og deploy

Om teamet/afdelingen

Vi er omkring 90 IT-folk organiseret i en driftsafdeling og en udviklingsafdeling. I dagligdagen samarbejder vi med over 100 personer i forretningen, som på forskellig måde bidrager med udviklingsopgaver, brug af vores løsninger og fejlrapporteringer.

Vi har både Java og .Net-udvikling samt brug af Microsoft Azure Integration Services og Kafka Streaming-platform.

Interesseret?

iHeadHunt er rekrutteringspartner på opgaven og du kan kontakte Malthe Andersen på +45 60 88 21 26 eller ma@iheadhunt.dk, hvis du ønsker at høre nærmere. Send dit CV hurtigst muligt til job@iheadhunt.dk mærket ”Integrationsudvikler”. Ansøgning er ikke nødvending.

 

Gem job

iHeadHunt ApS
Publiceret: 31. juli 2020

Arbejdssted

Location København