It-konsulent, RPA og au­to­ma­ti­se­ring til en af Danmarks førende en­tre­pre­nør­virk­som­he­der

 

Brænder du for at udvikle applikationer og RPA’s, der gør en forskel i forretningen?

Per Aarsleff A/S har et stort fokus på digitalisering, og automatisering af arbejdsopgaver spiller en vigtig rolle i vores digitale strategi.

Få en vigtig rolle i vores digitale udvikling

Aarsleff søger en ny medarbejder, der kan indgå i automatiseringsteamet, hvor vi udvikler RPA (Robot Process Automation) og udfører øvrige automatiseringsopgaver.

It-udvikling understøtter forretningen med forskelligartede projekter og opgaver, som fx integrations-, data-, proces- og automationsprojekter.

Vi udvikler og vedligeholder løsninger til forretningen på kendte og udbredte standardværktøjer, primært baseret på Microsoft-teknologier.

I forhold til udvikling af RPA’s og andre automatiseringsapplikationer, benytter vi primært Power Automate & Power APP-platformen samt UiPath.

Du vil få fast arbejdsplads på vores hovedkontorkontor i Viby J, hvor du kommer til at indgå i et velfungerende og fagligt kompetent team af udviklere og projektledere.

Teknologi der gør en forskel

Du kommer til at arbejde i krydsfeltet mellem teknologi og forretning med identifikation af muligheder for implementering af RPA eller anden automatisering. Du får en vigtig opgave i at udvælge den rigtige tekniske platform, udvikle applikation eller RPA og præsentere Proof-of-Concepts, estimere udviklingsindsatsen og udvikle løsninger.

Er du vores nye kollega?

Som automatiseringsudvikler forventer vi, at du har forudgående relevant programmeringserfaring og forståelse for den organisatoriske påvirkning, som værktøjet medfører.

Vi forventer, at du er interesseret i ny teknologi og i at få den til at skabe værdi for vores kunder, hvor netop evnen til at bygge bro mellem forretning og teknologi er afgørende.

Vi forventer, at:

  • du har en grundlæggende procestilgang til opgaverne og kan omsætte disse til automatiserede værktøjer
  • du er udadvendt og er vant til at vejlede og supportere brugere
  • du er nysgerrig af natur, fleksibel og god til at lære forskellige teknologier
  • du har erfaring med at arbejde med datamodeller
  • du arbejder uafhængigt, struktureret og kan drive projekterne selv, men forstår værdien af teamarbejde
  • du er flydende i dansk, både mundtligt og skriftligt, og behersker engelsk på et professionelt niveau.

Det er en fordel, hvis du har arbejdet med UiPath, Power Automate & Power APP-platformen, og hvis du har erfaring med at arbejde med agil tilgang til projekterne.

Vi forestiller os, at du har en relevant IT-uddannelse på kandidatniveau.

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte IT-udviklingschef Lone Rysgaard på 2499 7784 for at få yderligere oplysninger.

Klik på "Søg jobbet her" og send din ansøgning senest d. 27. august.


Aarsleff-koncernen opererer på internationalt niveau inden for anlæg og byggeri med udgangspunkt i en førende position i Danmark. Vi omsætter for 13,5 milliarder kroner om året – heraf 31% i udlandet. Koncernen består af en portefølje af selvstændige konkurrencedygtige selskaber med hver deres særlige kompetencer. For at effektivisere og optimere vores tværgående samarbejde arbejder vi efter særlige principper, som er udtrykt i vores One Company-model. Vi opbygger langvarige partnerskaber med kunder og partnere med henblik på at effektivisere vores ydelser og tilfører desuden kundernes projekter værdi ved tidlig involvering. Vores aktiviteter inden for fundering og opgravningsfri rørfornyelse er stærkt internationaliserede. Aarsleff-koncernen beskæftiger 6.800 medarbejdere. www.aarsleff.com

Gem job

Per Aarsleff A/S
Publiceret: 31. juli 2020

Arbejdssted

Location Viby J