Citrix-spe­ci­a­list til stor it-afdeling


Har du lyst til at arbejde med en af Danmarks største Citrix-installationer? Og brænder du for at arbejde med de nyeste teknologier fra Citrix og Microsoft for at levere den bedste daglige arbejdsplads for medarbejderne på nogle af Danmarks bedste hospitaler? Så læs videre her.

Vi har den ambitiøse opgave at levere den bedste daglige arbejdsplads på tværs af arbejdsområder og platforme i Region Midtjylland. Vores Citrix-platform afvikler regionens primære og sekundære applikationer, og du får mulighed for at bidrage med at drifte en af Danmarks største Citrix-installationer. Her leverer vi virtualiserede og publiserede applikationer til regionens 36.000 brugere.

En bred opgaveportefølje

Jobbet har mange grene, men primært skal du arbejde med at analysere data og hændelser i vores komplekse installation. Det tiltaler dig derfor at fordybe dig i tal og se trends og sammenhænge. Der vil i jobbet være fejlfindingssituationer, hvor det er vigtigt, at du er skarp. Vi har en bred opgaveportefølje, hvor du kommer til både at lave 2. og 3. level support, tjekke op på logs, men også til at være med i task forces, hvis der er udfordringer.

Hvem er du

Du har i flere år arbejdet med enterprise Citrix-miljøer og har derfor et indgående og opdateret kendskab til drift, udrulning og redeployment/provisioning af Citrix-servere samt løbende optimering af platformen. Du har erfaring med såvel applikations- som desktopvirtualisering og en forståelse for at implementere og dokumentere Citrix–løsninger.

Vi forventer, at du har erfaring med drift af Windows-miljøer, herunder Active Directory og DNS, og du har en god forståelse af netværk. Du brænder for teknologien og føler dig helt hjemme i Windows Server og især i Citrixs produktportefølje. Det er en klar fordel, hvis du er Citrix-certificeret – ellers vil vi sammen arbejde på, at du bliver det. Vi sørger også for, at du holder dig fagligt opdateret, så du fremadrettet også holder et højt fagligt niveau.

Du er i stand til at arbejde helhedsorienteret og kombinere din fagspecifikke viden med de forretningsmæssige behov hos regionens hospitaler og virksomheder. Vi arbejder efter standarder og best practice på området, og det gør du også på en ansvarsfuld, selvstændig og vedholdende måde.

Vi leverer høj kvalitet og gode resultater i samarbejde med vores mange forskellige kollegaer fra andre faggrupper i It-afdelingen. Det kan f.eks. være under fejlsøgning på tværs eller ved implementering af nye løsninger. Det brede samarbejde er også noget af det, som er med til at udvide horisonten på den måde Citrix skal understøtte hospitalerne. Det er derfor vigtigt, at du er en åben og imødekommende teamplayer, som motiveres af det brede samarbejde og den høje kvalitet.

Du skal regne med at indgå i en driftsvagtsordning på driften af Citrix-serverne.

Kan du lide dialog, dygtighed og dristighed? Det er værdierne hos os

Du får 25 kolleger med et højt fagligt niveau og baggrunde som ingeniør, datamatiker, datalog m.m. og en leder med en bred erfaring. I vores It-afdeling bliver du en del af en åben organisation, der spænder fra økonomi-folk og it-specialister til it-supportere, så der er i den grad plads til forskelligheder hos os.

Dialog og åbenhed er afgørende for, at vi finder den rette løsning; vi skal kunne tale, lytte og spørge hinanden. Vores samarbejde er baseret på tillid, Region Midtjyllands værdier og It-afdelingens samarbejdsværdier, der vægter evnen til at kunne samarbejde professionelt ligeså højt som faglig kompetence. Vi har i It-afdelingen en løbeklub, en sportsklub, en strikkeklub, fredagsbar og forskellige andre aktiviteter, hvor vi er sammen om andet end det faglige.

Du får fra første dag en mentor, som du kan sparre med om faglige interesser og praktiske spørgsmål. Vi sørger for et tilpasset introduktionsforløb og en seriøs og interesseret opfølgning efter din ansættelse. Du kommer til at deltage på vores interne akademi, som er et struktureret kursusforløb, der skaber et fælles afsæt og et godt og bredt kendskab på tværs af It og Region Midtjylland. Vi arbejder for at skabe de bedste rammer, så du kan udvikle dig og blive endnu dygtigere.

Er du interesseret?

Du er velkommen til at kontakte områdeleder Jens Kristensen på 3046 3757 / jens.kristensen@stab.rm.dk, hvis du vil vide mere om jobbet.

Send din ansøgning senest den 20. september 2020. Vi regner med at holde samtaler 7. oktober 2020, og du må inden da forvente at skulle lave en personprofil.


Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

It-afdelingen består af 460 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Du kan læse mere om It-afdelingen på www.it.rm.dk.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Gem job

Region Midtjylland
Publiceret: 3. september 2020

Arbejdssted

Location Aarhus