Frontend-udvikler til suc­ces­rigt dansk softwa­re­fir­ma


PDC A/S søger 2 dygtige frontend-udviklere med god forståelse for IT-arkitektur til udvikling af web- og mobilløsninger. 

Har du erfaring med udvikling af React og TypeScript-baserede applikationer? Er du på forkant med de nyeste software-værktøjer og metoder? Og vil du gerne indgå i et dygtigt team i et succesfuldt firma?

Så har du nu muligheden for at blive en del af et innovativt, dansk softwarefirma, som udvikler planlægnings- og optimeringsløsninger til kunder i hele verden inden for bl.a. luftfart, sundhedssektoren, færgefart, ambulancetjenester og detailhandel.

Vi tilbyder

Vi tilbyder ansættelse i et spændende og inspirerende, internationalt arbejdsmiljø med dygtige og motiverede kolleger. Jobbet giver stor mulighed for indflydelse på både egne arbejdsopgaver og de værktøjer, vi arbejder med. Vi lægger stor vægt på, at du udvikler dig fagligt og kan medvirke til, at PDC fortsat vil være teknologisk førende.

Vi har mange sociale og kulturelle arrangementer, egen sportsklub og en attraktiv kantineordning. Vi har familievenlige arbejdsvilkår, en flad organisation, stor frihed under ansvar samt en fri og uformel omgangstone.

Om stillingen

Du vil medvirke i alle faser af udviklingsprocessen, herunder analyse, design, konstruktion og (automatisk) test. Hvor det er muligt, arbejder vi efter agile metoder, og har en stærk ambition om at levere kvalitet og succesfulde projekter.

Typiske opgaver:

  • Frontend-applikationer for personaleplanlægning til store kunder inden for bl.a. sygehuse, rederier, store detail-kæder og tv-stationer
  • Applikationer inkluderer bl.a. mobile apps til personlig planlægning, mobile apps til teamledere, smarte planlægningstavler med drag-and-drop planlægning og dashboards med grafiske oversigter
  • Applikationerne kommunikerer mod en avanceret backend-platform, hvor vi bl.a. arbejder med regler, workflow, understøttelse af kommunikation, automatisk planlægning og AI-teknologier

Du kommer til at arbejde med mange andre dygtige softwareudviklere samt selvfølgelig supportere, brugerkonsulenter, sælgere, projektledere, UX-designere og grafikere. Vi arbejder med mange typer projekter - fra små projekter, kundetilpasninger og mobile apps til store systemer med flere hundrede samtidige planlæggere, der planlægger for mange tusinde personer.

Hvem er du?

Vi søger 2 frontend-udviklere, der kan arbejde på et højt niveau, og som samtidigt er proaktive, omhyggelige og gode til at samarbejde. Vi vil gerne tiltrække ildsjæle, der brænder for deres fag, og som kan være med til at udvikle både PDC og sig selv. Du skal være med til at opfylde vores ambition om at levere høj kvalitet og succesfulde projekter. 

Vi forestiller os, at du har min. 2 års erfaring fra en lignende stilling – gerne fra et softwarehus. Vi forventer endvidere, at du har:

  • Erfaring med at bygge HTML5 frontend-applikationer med teknologier som JavaScript/TypeScript, React, Flux/Redux, Webpack, Jest m.m.
  • God forståelse for softwarekvalitet og -arkitektur
  • Flair for brugervenlighed og godt design
  • En relevant, videregående softwareudvikler-uddannelse
  • Holdspiller med gode samarbejdsevner, der bidrager til trivsel og et godt arbejdsmiljø
  • Serviceminded, ansvarlig, proaktiv, omhyggelig, analytisk og lærenem
  • God til dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt

Du får en bred berøringsflade og kommer til at have tæt samarbejde med både team-kollegaer, medarbejdere, underleverandører og kunder, hvorfor gode kommunikations- og samarbejdsevner er vigtige.

Ansøgning: 

Lyder det som et job, det passer på din profil? Så send din ansøgning til Michael Kock fra EasySearch, som står for rekrutteringen. Du kan kontakte Michael Kock på tel. +45 42 78 42 78 eller mko@easysearch.dk. Ansøgning skal sendes via link i jobopslag.

Om PDC:

PDC er et dansk softwarehus med internationalt fokus. Vi har i mere end 30 år udviklet avancerede planlægnings- og ressourcestyringsløsninger til en række brancher herunder workforce management systemer til både offentlige og private kunder samt special løsninger til lufthavne og flyselskaber.

Vi er i dag omkring 140 medarbejdere med hovedkontor i Brøndby og datterselskaber i England, Canada, Singapore, Colombia og Rusland. Se mere: www.pdc.com.

Gem job

PDC A/S
Publiceret: 21. september 2020

Arbejdssted

Location Brøndby