Udvikler til ker­ne­tea­met


Vi søger en udvikler, der har lyst til at blive en vigtig del af en spændende virksomhed og sætte sit præg på vores platform!

Kvalifikationer

 • Som minimum være velbevandret i et højniveau C-baseret programmeringssprog
 • Have kendskab til, eller have lyst til at lære diverse webteknologier
 • Være tilpas i at få konstruktiv kritik og ikke bleg for selv at uddele det
 • Have sans for orden og struktur
 • Lærenem og nysgerrig, med lyst til at lære mere

Arbejdet

Dit arbejde vil være at påtage dig udvikling- og driftsopgaver hos TIMESAFE, det være sig større features til helt små hotfixes, du vil skulle lave code reviews og formulere issues til fremtidige sprints.

Som en del af TIMESAFE’s kerneteam vil du være med til at forme den retning TIMESAFE tager, både foran og bag gardinerne. 

Benyttede teknologier

 • PHP
 • HTML / CSS
 • Javascript
 • Git
 • Confluence / Jira
 • Docker

Lad ikke de generiske teknologier skræmme dig. TIMESAFE har i de seneste par år gennemgået en større teknologisk forandring, hvor vi er gået fra at have plads på et fælles webhotel, til nu at have et fuldt redundant og moderne server-setup. Vi er igang med et skifte og er ikke bange for at benytte nye teknologier (det rette værktøj til det rette job). Det betyder også at som en del af TIMESAFE-holdet, så skal du være forberedt på at den teknologi vi benytter i dag måske er udskiftet i morgen.

Arbejdspladsen

TIMESAFE er en mindre og meget fleksibel arbejdsplads, hvor vi tilpasser hinandens behov så vidt muligt. Ud over nogle få faste dage på kontoret, vil der være mulighed for at arbejde hjemmefra og mødetider er ikke mejslet i sten. Vi gør en dyd ud af at arbejde mod en så stressfri hverdag som mulig. Vi stiller selvfølgelig en bærbar til rådighed og løn er efter kvalifikationer. 

Platformen

TIMESAFE er et samarbejdsværktøj, der på enkel, effektiv og logisk vis digitaliserer arbejdsgange og giver store bygningsejere, rådgivere og serviceleverandører et dybt overblik over deres tekniske anlæg (ventilationsanlæg, branddøre, belysning og meget meget mere). Med afsat i overblikket optimeres driften, reduceres energiforbruget, lettes samarbejdet m.m.

Virksomheden

TIMESAFE er en virksomhed, der på få år har etableret sig som en stærk spiller på markedet og har en lang række af Danmarks største og mest spændende kunder på referencelisten. Vi hjælper i dag vores kunder med at holde styr på samarbejdet omkring drift, vedligehold, energioptimering og meget andet på mere end 20 mio. m2 bygningsmasse.

Ansøgning

Send din ansøgning, dit CV og nogle kode-eksempler på arbejde du tidligere har lavet til per@timesafe.dk og angiv gerne hvorfor du har valgt netop det eller de eksempler du har valgt at sende til os.

Har du spørgsmål til os, ansøgningsprocessen eller stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 70605056 – tryk 1. Spørg efter Per eller Steen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.
Samtaler: Afholdes løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Gem job

TIMESAFE
Publiceret: 20. august 2020

Arbejdssted

Location Silkeborg