Sales Spe­ci­a­list - Energy Solutions


Kan du sælge IT-løsninger til energiområdet? Så er du måske vores nye Sales Specialist!

KMD er en attraktiv arbejdsplads med mere end 3.000 medarbejdere som vores vigtigste ressource. Vores it-eksperter og forretningsspecialister er landets førende til at omsætte komplekse processer til enkle og effektive it-løsninger, der kan gøre livet lettere for dig, din nabo og alle andre danskere. Vi er inde i en rivende udvikling, hvor ambitionen er at udvide vores forretningsområder og blive ved med at nytænke løsninger, så vi kan bibeholde vores position som foregangsland for den digitaliserende udvikling.

Energiområdet er et særligt fokusområde for KMD, og et område som KMD foretager store investeringer i. Vores løsninger understøtter energiområdet og tilbyder en stærk palet af funktionalitet og services til afregning, forbrugsvisualisering, rapportering og monitorering. KMD samarbejder tæt med Microsoft for at udvikle og forankre smarte løsninger, der sikrer stor kundetilfredshed.

Om jobbet

Vi søger en ambitiøs salgsprofil til at udvikle og drive salget af vores afregningsløsninger KMD Easy Energi og KMD Elements med fokus på private og offentlige virksomheder på tværs af Danmark og på sigt med et internationalt fokus. Som Sales Specialist får du med afsæt i vores kontor i Odense eller Ballerup hele Danmark som område med fokus på opsøgende salg, kundepleje og deltagelse i markedsføring.

Du bliver en del af vores erfarne salgsteam og vil i tæt samspil med ledelsen få stor medindflydelse på forretnings-og produktudvikling, salgsstrategi og markedsføring. Størstedelen af din tid bruger du ude hos kunderne, men også på at planlægge det gode salg, og på at udvikle dig selv og KMD ved at:

  • Proaktivt opdyrke og kvalificere nye kundeemner og afholde salgsmøder.
  • Udarbejde og følge op på tilbud og sikre en smidig og tydelig aftaleindgåelse.
  • Systematisk vedligeholde information om salgsaktiviteter og leads i CRM-systemet.
  • Udarbejde salgsmæssige argumenter, samt produkt- og salgspræsentationer.
  • Sætte det team, der skal omsætte salget til en værdifuld løsning for kunden.

Om dig

Vi søger en profil med et naturligt salgsgen samt et stærkt personligt drive, som evner at kommunikere på alle niveauer. Du motiveres af at arbejde selvstændigt og proaktivt med opsøgende salg i hele landet og på sigt med et internationalt fokus. 

Det er essentielt, at du formår at etablere en strategisk dialog og samtidig evner at positionere KMD som en professionel partner. Du skal skabe en god og sund forretning for både kunderne og KMD samtidig med, at du har fokus på kundernes tilfredshed. Det er vigtigt, at du kan holde en stor pipeline i gang.

Vi forestiller os at du efter endt bachelor- eller kandidatuddannelse har 3-5 års erfaring med opsøgende salg og herigennem har opnået erfaring med salg og forretningsudvikling indenfor salg af komplekse IT-løsninger. Du kan dokumentere dine resultater inden for tilbudsgivning og aftaleindgåelse. Du arbejder struktureret, og du ved at opdaterede kundedata er guld værd.

Vil du vide mere?

Har du lyst til at høre mere om jobbet så kontakt Sales Manager Niels Bækholm på tlf. 41743846.

Ansøgningsfristen er d.16. september, men vi afholder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rette, så send din ansøgning allerede i dag.

KMD (a NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 20. august 2020

Arbejdssted

Location Ballerup eller Odense