Senior Business Solution Architect


Vil du smitte kunder med din passion om at gøre verden mere datadreven? Og vil du – sammen med os og vores kunder - med i ”dataraketten” på en livslang rejse?

Så er du vores nye Data Rockstar – så bare scroll videre!

Vi, Columbus, er et digitalt transformation konsulenthus. Men vi er også meget mere end dét. Data & Analytics er et udvalgt strategisk område i Columbus og vi er på en vild rejse med vores store passion om at gøre verden mere datadreven - #DataForABetterTomorrow, som vi siger i Data & Analytics.

Vi hjælper vores kunder med at være et skridt foran, når vi tager dem med i dataraketten og ud på en livslang og ambitiøs datadreven rejse. En rejse, der ikke kun handler om data, men i særdeleshed også med de værdiskabende forretningsbehov og menneskene ude hos vores kunder, som skal og bør blive bedre i stand til at træffe vigtige beslutninger baseret på data.

Din rolle hos os

Som vores nye Data Rockstar bliver du stjernen i front med ansvar for at drive og levere innovative, velfungerende og værdiskabende Data & Analytics løsninger til såvel mellemstore som store kunder, lokalt og globalt. Dermed ikke sagt, at du er på raketfarten hele tiden, da vi er super gode til at arbejde sammen med vores kunder via Microsoft Teams og lægger vægt på kundernes økonomi samt miljøet og ikke mindst, tiden med vores familier højt.

Du får leveranceansvar for udvalgte forretningsprojekter og bliver ansigtet udadtil. Du sikrer vores kunder en skarp, professionel rådgivning og sparring for at afdække deres forretningsmæssige behov og krav, samt sikrer at den enkelte kundes gevinst realiseres med den rigtige data & analytics løsning, som understøtter dem på deres vækst rejse.

Strategi, Rådgivning, Arkitektur, Advanced Analytics, Conceptual Model, Power BI, Dashboard, Visualization, Storytelling, User Adoption, træning og uddannelse er bare nogle af de områder, som du vil beskæftige dig med i løbet af din arbejdsdag. Hvilke og hvilken rolle du præcist skal have og videreudvikle dig i, er noget vi finder ud af sammen via din karriereplanlægning hos os, som vi kalder ”Growth”.

Vi søger stærke faglige fyrtårne med Heart, Brain & Guts

Du har flere års erfaring fra lignende stilling med kendskab til konsulentverdenen og de muligheder Microsoft’s teknologier giver dig samt i hvordan man sikrer, at man er afstemt og alignet med ens kunder med det rette fokus og succesopnåelse.

Din baggrund er formodentlig cand.it., cand.merc.dat., cand.scient.dat. eller noget helt fjerde som Civilingeniør (cand.polyt.) i teknologibaseret forretningsudvikling. Det vigtigste er, at du har kompetencerne, modet og hjertet med på arbejde, og konstruktivt ønsker at udfordre os og dig selv yderligere. Hvis du samtidig kan sætte X på følgende, så er det ekstra fedt:

  • ”Jeg vil gerne udfordre forretningen og kunderne med en markant holdning til Data & Analytics løsninger.”
  • ”Mit kommercielle og tekniske mindset sikrer en optimal fremtidssikret arkitektur.”
  • ”Jeg vil gerne stå på mål for det, vi leverer og har ambitioner om at ’shine’.”
  • ”Mine kommunikative evner er i top, både på dansk og engelsk og jeg elsker at drive projekter succesfuldt i mål.”
  • ”Jeg elsker data, de muligheder teknologierne giver os og nye trends.”
  • ”Jeg forstår kundernes forretningsmæssige virkelighed og evner at tage ansvar og ejerskab.”
  • "#dataforabettertomorrow er lige mig – min mantra er klart: Data rules and rocks."
  • "Jeg kan klart sikre kunderne den bedste modern data platform, der understøtter deres forretningen."

Vi tilbyder og kræver udvikling af dig samt fleksibilitet med plads til din familie

Vi tilbyder dig en attraktiv medarbejderpakke, og ikke mindst gode muligheder for medansvar for udvikling af både dig samt vores fælles rejse og ikke mindst fleksibilitet. Hos os ér der plads til dig og din familieså dit arbejde og privatliv kan hænge sammen. Så trives vi nemlig alle bedst – det er en del af vores værdier, som en ”Columbian”.

Hvis du også brænder for både lokale og globale projekter og kunder, skønne kolleger til fed sparring om hele Microsoft Digitale Platform som Advanced Analytics m.v. er vi mere end 2.000 globale kolleger med Brain, Heart & Guts, der bare venter på dig. 

Mød nogle af vores kolleger i Data & Analytics lige her.

Er du klar til at blive vores næste Data Rockstar?

Hos os behøver du ikke sende motiverede ansøgninger og besvare lange spørgeskemaer. Den tid er forbi. Ansøg ved at uploade dit CV eller via din LinkedIn. Vi indkalder til samtaler løbende med ansættelsesstart snarest eller efter aftale. Vi behandler din ansøgning fortroligt. 

Columbus bliver i denne rekrutteringsproces også hjulpet af konsulenthuset KR-Consult, så for at få sat flere nuancer på rollen så kontakt venligst Klaus Rønne på tlf. 23 30 78 91 eller ræk ud til vores Rekrutteringsansvarlige, Sussie Bjerg Andersen på sussie.bjerg.andersen@columbusglobal.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

Columbus A/S
Publiceret: 20. august 2020

Arbejdssted

Location Aarhus