Softwa­rear­ki­tekt


Har du et øje for effektiv og robust arkitektur? Har du en holdning til, hvad det vil sige at skrive Clean Code? Er du en stærk formidler af tekniske løsninger? Er du arkitekt i hjertet, men ønsker fortsat at bevare hands-on erfaring med softwareudvikling?

Så har vi måske jobbet til dig.

Hvem er vi?

Azets Labs A/S er en del af Azets koncernen og udvikler Epos-produktporteføljen - en af markedets mest anerkendte Løn- og HR løsninger. Vores applikationer spænder fra rekruttering, HR, løn og portalløsning til arbejdspladsvurdering. Vi er en professionel, agil it-udviklingsorganisation med dybt engagerede kolleger, som har en fælles vision om at levere værdiskabende digitale løsninger af højeste kvalitet. Du bliver en del af vores Product Development team, hvor du hver dag vil udfordre og blive udfordret fagligt af vores hold af skarpe udviklere, PO'er og Product Managers.

Hvad går jobbet ud på?

Du vil være en hands-on arkitekt og du kan forvente at beskæftige dig med følgende opgaver:

  • Tage lead på den tekniske vision for vores produktportefølje og finde vejen dertil
  • Være forgangsmand på vores AWS-rejse
  • Sætte retningen for, hvordan vi strukturerer og skriver kode
  • Designe løsninger i tæt samarbejde med PO/PM og i nogle tilfælde kunder
  • Være sparringspartner for vores SCRUM teams og supportere med komplekse løsninger

Hvad forventer vi af dig?

  • Du skal være en god formidler af tekniske løsninger både over for vores udviklingsteams, men også over for resten af organisationen
  • Du skal have solid erfaring med webbaserede løsninger i .NET framework og .NET Core
  • Du har stærke færdigheder inden for softwareudvikling, softwaredesign, softwarearkitektur og agile udviklingsprocesser
  • Du taler og skriver flydende på både dansk og engelsk
  • Du er uddannet softwareingeniør eller tilsvarende og har flere års up to date erfaring med webudvikling i .NET

Hvad kan du forvente af os?

Vi dyrker et udfordrende, innovativt og udviklingspræget arbejdsmiljø, hvor ikke 2 dage er ens. Vi har flere nationaliteter i afdelingen og er gode til at samarbejde om velfungerende og gennemudviklede løsninger.  Vores dygtige kollegaer ved, at man kun opnår succes gennem et stærkt teamwork. Og vi har succes – både i teamet og i virksomheden.

Vi har fokus på din trivsel og arbejdsglæde. Du får gode personaleforhold herunder fleksibel arbejdstid, sundhedsforsikring, kantineordning, motionsrum, en aktiv personaleforening, sociale arrangementer og meget mere.

Hvornår skal vi mødes?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Helene Schleicher (senior manager, IT & business development) på 44 52 82 28 eller Ditte Munk-Bierre (HR manager) på 44 51 82 32.

Vi glæder os til at modtage dit cv, som du uploader via ”Søg jobbet her” knappen herunder. Vi afholder samtaler løbende og ser frem til at besætte stillingen med den rigtige kandidat snarest muligt.

Gem job

Azets Insight A/S
Publiceret: 22. august 2020

Arbejdssted

Location Herlev