Ser­ver­spe­ci­a­list


Kunne du tænke dig at være helten bag kulisserne, som holder liv i 3.000 arbejdsstationer og hele 250 servere?

Bliv en del af Comby

Vi er en 100 % grønlandsk-ejet IT-virksomhed med hovedsæde i Nuuk og 30 medarbejdere. Vores primære forretningsområder er internet til både private og erhverv, managed services (fuld drift af IT) samt hosting af servere. Da vi arbejder i en grønlandsk kontekst, spænder vi dog utroligt bredt og leverer også telefoniløsninger, almindelig hardware samt projektledelse og forretningskonsulenter.

Få komplet ansvar for driften af vores kunder

Du får plads på vores kontor i Slagelse, hvorfra du:

  • sikrer dig at alle kundeløsningerne kører som de skal
  • foretager off-site root cause-analyser og fejlretning på kundernes computere og andet IT-udstyr
  • løbende vedligeholder vores overvågningssystem
  • bygger rapporter til kunder og ledelse.

”Du får 5 andre netværks- og serverspecialister at sparre og dele viden med i hverdagen. Men du bliver den eneste der er dedikeret til lige netop at sikrer vores kunder er operationelle – så det her er rollen for dig, der gerne vil have din egen niche at råde over og være ekspert i,” fortæller direktør Stefan Boel.

Lille team, stor indflydelse

I modsætning til de store netværksudbydere, er vi et lille team, hvor alle byder ind, så du kommer i høj grad til at kunne præge vores løsninger.

”Vi får flere og flere kunder her i Danmark, og det giver anledning til nye udfordringer og behov for nye løsninger. Så der er ekstra gode muligheder for at bidrage til udviklingen af både processer, IT og din egen rolle her i Comby,” forklarer Stefan.

Du kan også glæde dig til at møde dine kolleger i Grønland, når vi tager på besøg en gang imellem, for at styrke vores samarbejde. Og så tilbyder vi naturligvis gode og ordnede forhold med både pension og sundhedssikring.

Selvstændig serverekspert med Windows-erfaring

Vi har altid mange forbedringer som skal håndteres løbende. Derfor er det vigtigt at du er enormt struktureret og lige så god til at følge retningslinjer som du er til at udfordre dem.

Derudover:

  • Har du relevant erfaring med Windows-servere, Windows klienter og VMware.
  • Du har styr på SolarWinds N-Central, men det er ikke et krav.
  • Er du flydende på dansk og engelsk.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye serverspecialist? Så kan du kontakte Stefan Boel på sbo@comby.dk.

Send din ansøgning og dit CV til os via knappen nedenfor. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

Comby Danmark ApS
Publiceret: 25. august 2020

Arbejdssted

Location Slagelse