2nd level IT-supporter til cBrains ap­pli­ka­tions- og drifts­sup­port


cBrain øger hastigt antallet af kunder uden for Danmarks grænser, og vi ønsker i den forbindelse at styrke vores supportteam i København med flere 2nd level IT-supportere.

 • Ønsker du at arbejde i en international software virksomhed, hvor dit arbejde er rettet mod at supportere vores kunder på bedste vis, både i Danmark og i udlandet?
 • Har du solid erfaring med applikationssupport og teknisk viden om Microsoft SQL-databaser?
 • Ønsker du at blive en del af et stærkt supportteam med 3 dygtige kollegaer, hvor hovedopgaven er 2nd level applikationssupport til cBrains F2 applikationskunder?
 • Går du op i at samarbejde, tilegne dig ny viden og spille dine kolleger gode, så vi sammen præsterer bedst muligt?

Så skal vi måske arbejde sammen?

Technical Services & Support - din nye afdeling

Technical Services & Support er den afdeling i cBrain, der står for en lang række af opgaver af teknisk karakter og som også har ansvaret for supporten på F2, som er et samlet produktionssystem for vidensarbejdere i den offentlige sektor. Systemet består af standardmoduler, der understøtter væg-væg digitalisering af arbejdsprocesser på PC, web, tablet og mobil.

Technical Services & Support varetager projektopgaver som applikationsinstallation og -opgraderinger på kundeservere, varetager serverdrift, varetager cBrains interne support og den eksterne support, hvor kunder og kompetencecentre kan henvende sig med forskellige former for incidents eller opgaver. Vi er p.t. 10 medarbejdere i afdelingen, heraf 3 medarbejdere i vores supportteam, og vi vækster løbende og forventer at udvide med yderligere 2-3 kolleger inden årets udgang.

Supportteamet varetager både henvendelser i relation til den funktionelle anvendelse af F2 og i relation til andre tekniske forhold.

Vi ønsker både at sikre, at vi overholder de aftalte SLA’er, giver kunden en optimal drift af løsningerne og støtte til deres brugere, samtidig med at vi har et super godt samarbejdsklima, både som kollegaer i afdelingen, til resten af cBrain og til vores kunder.

Du kan læse mere om cBrain, vores kunder, afdelingen og medarbejderne her.

Et kort indblik i din nye uge 

Som IT-supporter er din primære opgave at hjælpe vores kunders 1st level support med at løse de issues, som kræver en dybere teknisk forståelse og skal undersøges et spadestik dybere. Du kommunikerer med kunderne via telefon og gennem vores helpdesk system, sætter dig godt ind i den specifikke problemstilling, logger på kundens servere og undersøger relevante opsætninger, logfiler og laver opslag i kundens SQL-database.

Selv om du har dine egne opgaver, er du aldrig helt alene. I cBrain er vi på samme hold, og vi har derfor et tæt samarbejde med vores kollegaer i de øvrige afdelinger. F.eks. har vi hver dag tilknyttet en 3rd Level Supporter fra udviklingsafdelingen, og vi holder løbende møder med vores kollegaer i konsulentafdelingen, hvor vi gennemgår de opgaver, der kræver vores fælles viden. Det er altså vigtigt, at du er klar til at tilegne dig ny viden, både på egen hånd og ved at ved at være nysgerrig og proaktiv i forhold til, hvad dine kollegaer kan byde ind med, ligesom du spiller dine kollegaer bedre ved at bidrage med den viden, du har.

Du kommer til at deltage i vores daglige vagtordning og vil derfor have enkelte dage, hvor du i dagtimerne er first point of contact for de kunder, der ringer og opretter sager i vores helpdesk system. Kommer der en kritisk driftsfejl ind, agerer du som Incident Manager og sikrer fremdrift samt den nødvendige kommunikation både internt og eksternt.

Du har sandsynligvis også et eller flere kundemøder i løbet af ugen, hvor I sammen gennemgår de aktuelle issues, kunden oplever.

Er du klar til at være med til at sikre, at supporten kører?

Succes i jobbet som IT-supporter hos cBrain kræver, at du er dygtig til teknik, og at du er omstillingsparat og forstår vigtigheden af altid at have et godt og professionelt forhold til kunderne.

Vi forestiller os, at du:

 • Har +3 års erfaring med teknisk applikationssupport inkl. databaser.
 • Har et godt kendskab til Microsoft server platformen, herunder specifikt SQL databaser.
 • Er god til at sætte dig ind i en applikation og forstå brugerens arbejdsgang.
 • Kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger uden at miste overblikket.
 • Kan dokumentere og lave vejledninger.
 • Har kvalitet i dit arbejde og altid leverer som aftalt.
 • Er struktureret, kan skabe overblik og holde flere bolde i luften samtidig.
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk - måske kan du også et tredje sprog?

Det er en klar fordel, hvis du har erfaring eller kendskab til en eller flere af følgende teknologier: Internet Information Services, Task Scheduler, Group Policies, DNS, NTFS & SSL-certifikater. Har du erfaring med og kendskab til sags-, dokument- og CRM-systemer er det også en fordel, men ingen betingelse.

Som person har du god indlevelsesevne og almindelig omtanke for andre mennesker. Du er god til at skabe relationer internt og med vores kunder, og du vægter nysgerrighed og samarbejde højt. Selvom dit tekniske fundament er i orden, og du kan dit kram, skal du stadig have lyst til at lære nyt og udvikle dig – det er vigtigt for at vinde respekt via din faglighed. Du skal kunne navigere i en hverdag, hvor der ikke altid er en facitliste på udfordringerne, og så skal du egentlig bare have lyst til at samarbejde og måske deltage i vores sociale arrangementer.

Et gennemført on-boarding-forløb i en social virksomhed 

Vi sørger selvfølgelig for et grundigt introduktionsforløb, og at du får en stejl læringskurve via cBrain University, cBrain Beginners Club, mentorordning og sidemandsoplæring. Vi lægger vægt på, at vi har det godt med hinanden, og derfor er miljøet også præget af sociale arrangementer. Så hvad enten du er til brætspil, bordfodbold, vinsmagning, yoga, fester, løb, vinterbadning eller noget femte, så er der masser af plads til det. 

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål relateret til indholdet i stillingen er du velkommen til at kontakte Peter Kristensen, Chef for Technical Services & Support på 4058 1516.

Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser allerede i dag til job@cbrain.com. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. Vi indkalder kandidater til samtale løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

cBrain A/S
Publiceret: 26. august 2020

Arbejdssted

Location København