Primært ny­ud­vik­ling som .Net udvikler


Se hvorfor du skal være softwareudvikler på enestående brugervenligt projektstyringsværktøj hos EazyProject.

Du sidder i et godt job allerede. Du har fantastiske kollegaer, du har spændende og udfordrende udviklingsopgaver, lidt for meget support og vedligeholdelsesopgaver måske, men ellers er du happy. Kaffen kunne måske også være bedre? Så er vi nede i petitesser.

Lige nu er der en stor skrivebordsplads ledig til dig, som er en dygtig .Net udvikler og sikkert har en del års erfaring med at udvikle forretningssystemer og er vild med at løse kompleksitet i opgaverne. Læs her, hvorfor du skal være .Net udvikler hos EazyProject!

Hos vores kunde EazyProject slipper du for at lave support - medmindre du gerne vil. Men det er ikke den slags opgaver, der venter, da EazyProject er et meget stabilt system. Du vil få selvstændige opgaver med udviklingsopgaver fra A-Z og opgaver i samarbejde med de andre erfarne udviklere i teamet. Typisk er projekterne fra få uger til få måneder - og i større projekter er I flere udviklere, der arbejder sammen om opgaven. Du vil opleve, at den indflydelse du får ved relativt tæt samarbejde med kunder og kollegaer, vil give dig en stor tilfredshed i jobbet.

Projektstyringsværktøjet EazyProject indeholder en bred vifte af funktionaliteter, både planlægning, tidsregistrering, rapportering og fakturering i en samlet løsning. Derfor vil der også være integrationsopgaver til kundens mangeartede online systemer. Med din gode forretningsforståelse, synes du at det er sjovt at få integrationer til at fungere optimalt, og er helt hjemme i API og webservices. Du kommer primært til at udvikle i C#/.Net, som alle nyudviklingsopgaver kodes i. Udviklingsprocessen kører agilt efter Scrum, og det  har de gode erfaringer med.

Hos EazyProject refererer alle udviklere til Kenneth, der har startet virksomheden og er med i udviklingsarbejdet. Kenneth er en super sympatisk leder, der lytter til dine ideer og har fokus på at udvikle dig fagligt. Dette sker blandt andet også, fordi de anvender de mest hensigtsmæssige teknologier.

Fordi du er fuld af energi, har lyst til at lære og brænder for at udvikle supergode features til kunderne, får du naturligvis mulighed for at fordybe dig og videreudvikle dine teknologiske kompetencer. Det kan ske i form af kurser, konferencer og events hvor der foregår vidensdeling. Du møder imødekommenhed og åbenhed, ikke kun hos Kenneth men også blandt dine kollegaer.

Hvem er dine kollegaer egentlig? 

EazyProject er et softwarehus - et hus fyldt med programmører! Hvad mere kan man ønske sig som nyankommen, dedikeret udvikler! Du møder hjælpsomhed og teamspirit, du får sparring, da dine kollegaer er dygtige, og der er et stærkt sammenhold både fagligt og socialt.

Der er stor forståelse for fleksible arbejdstider, der tilgodeser dit familieliv, og kaffen skal du ikke længere bekymre dig om - den er rigtig god. Det betyder jo alligevel noget, når alt kommer til alt. Virksomheden bor midt på Roskilde Stændertorv - lige meget hvilken retning du kommer fra, må det næsten være en fordel for dig tids- og trafikmæssigt: Enten slipper du for at skulle helt ind til København, eller også kører du mod trafikken. Selv hvis du kommer med tog. Og Stændertorvet ligger ikke langt fra stationen, så det er heller ingen deal breaker.

Du er med i deres frokostordning og får pensionsordning plus 6 ugers ferie. De spiller også bordfodbold, når hovedet skal rystes lidt. Du kommer helt sikkert til at trives:-)

Så hvad venter du på?

Om EazyProject

Vores kunde EazyProject er succesfuld og stabil med sund økonomi og i stærk vækst. Virksomheden er 100 % danskejet og har siden 2002 udviklet løsninger til projektstyring, ressourcestyring og tidsregistrering. Med det banebrydende system EazyProject, er virksomheden i dag en af de førende udbydere på det danske marked og har mere end 10.000 brugere på deres softwaresystem. De er blevet kåret til Gazelle virksomhed 5 år i træk.

Læs mere om EazyProject her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Sara Juhl på telefon 2086 0865. Send venligst din ansøgning og CV via nedenstående link. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt

Gem job

Bloom
Publiceret: 27. august 2020

Arbejdssted

Location Roskilde