Me­d­ar­bej­der med spændende ansvar for IT til høj­tek­no­lo­gisk område i stor vækst


Inden du læser videre, ved vi godt hvor svært det kan være at finde tid til at skrive en detaljeret ansøgning i en tidspresset hverdag. Dette skal ikke være en begrænsning, og derfor er et opdateret CV nok for os. Vi ønsker bare du viser interesse, så skal vi nok kontakte dig, hvis din profil er relevant.

Mennesker, der i dag må leve med diabetes, er som regel nødt til at indtage medicin ved injektion gennem huden. Selvom vores innovative doseringssystemer er lette at bruge, har der længe været et ønske om at udvikle en tilsvarende medicin i tabletform (solid dosage form). Det har været en spændende rejse i mere end 15 år, og i 2019 lykkedes det sat indhente godkendelse i USA til at levere vores færdige tablet til markedet. I løbet af 2020 kom så godkendelser i Danmark, EU, Japan mfl. - og yderligere forventes at komme, så vi også kan hjælpe og gøre en livsændrende forskel for millioner af patienter med type 2 diabetes i andre lande.

I medierne og blandt eksperter er vores tablet ofte blevet italesat som en gamechanger for diabetesbehandling, og du har nu chancen for at komme med på rejsen og være med til at skrive et nyt kapitel i én af Danmarks største og mest attraktive virksomheder – Novo Nordisk.

I teamet er work-life balance afgørende, og vi anerkender fuldt ud behovet og ønsket om fleksible arbejdstider. Hjemme-arbejdsdage er normale og grundlæggende har vi rigtig gode medarbejdervilkår med en konkurrencedygtig lønpakke, sundhedsforsikring og andre personalegoder -  samt ikke mindst en ledelse, der bakker op om trivsel og udvikling.

Lige nu har vi 2 ledige (faste) stillinger som hhv. IT System Manager og IT System Administrator. Så hvis du kan lide at være ’hvor det sker’ og har lyst til at hjælpe os med at etablere og sikre effektiv håndtering af IT & Automation, så læs endelig videre. Hvis du kender en person, der gør – så del endelig opslaget.

Om afdelingen

Oral Finished Products (OFP) er organisatorisk placeret i Product Supply (produktionen), der globalt set beskæftiger ca. 14.000 af Novo Nordisk’ mere end 42.000 ansatte. I OFP er vi stødt voksende og på nuværende tidspunkt er vi mere end 500 kolleger i Måløv og er desuden ved at bygge en ny produktionsfacilitet i Durham, US. Vi bliver kun større, og vi stræber altid efter at være på forkant med udviklingen inden for bl.a. teknologi, systemer og processer.

Du vil blive en del af IT & Automation teamet i afdelingen Technical Support, som er ansvarlig for vedligeholdelse og support af både IT, faciliteter, forsyning, udstyr og andre supportrelaterede funktioner. IT & Automation teamet ansvar er at initiere, drive og deltage i forskellige IT-relaterede opgaver med det formål at sikre vores produktion, compliance og fremtidige kvalitets- og myndighedskrav.

Du vil komme til at være en del af et team, hvor der er en rigtig god stemning og et godt fællesskab. Vi er en gruppe mennesker med vidt forskellige baggrunde som har det til fælles, at vi alle går op i at hjælpe hinanden, have det sjovt og gøre en stor forskel.

Om positionerne

I Oral Finished Products arbejder vi sammen om ét fælles mål; at levere vores produkt til de patienter, der skal bruge det, så vi kan gøre en livsændrende forskel. Du vil i begge stillinger bidrage til dette ved at arbejde for at sikre, at vores produktionsstyringssystemer understøtter vores tabletproduktion bedst muligt. En del af indholdet i rollerne afviger dog fra hinanden:

Senior IT System Manager:

De fleste af vores IT-systemer er en del af produktionsudstyret, og vi har i Technical Support ansvaret for, at vores systemer er i compliance med interne og eksterne krav med fokus på GMP. Du vil blive IT System Manager på dine egne systemer, hvor du bl.a. vil være ansvarlig for IT Risk Assessments, IT Qualifications, User review report, IT Periodic System Evaluation, change requests og deviations.

IT System Administrator:

Som nævnt ovenfor så er de fleste af vores IT-systemer en del af produktionsudstyret, og som IT System Administrator vil man bidrage til at vores systemer er i compliance. En central del af jobbet er at supportere teamets IT System Managers med User Reviews, configuration reviews, back-ups, user administration, sikre restore/diaster recovery processer er up-to-date og teknisk hands-on trouble shooting samt support til vores brugere.

I begge roller vil din dagligdag handle om at koordinere aktiviteterne med vores stakeholders i produktionen og sammen med dem afdække hvilke løsninger, der er mulige at lave indenfor systemernes rammer og i henhold til gældende myndighedskrav.

Skriv gerne i dit CV/ansøgning, hvilken af stillingerne du ønsker at søge – eller hvis du søger begge.

I OFP gør vi en stor indsats for, at du som ny medarbejder vil få den bedst mulige start i dit nye job. De første dage vil du derfor tilbringe med andre nye medarbejdere, hvor I i fællesskab vil gennemgå et spændende introforløb. Områdechefen vil byde jer velkommen, og en kollega fra dit eget team vil agere som mentor og gennemgå din individuelle træningsplan samt sørge for, at du lærer IT-systemerne og produktionsprocesserne indgående at kende. Vi ved hvor vigtigt en god start er, og vi glæder os til at møde dig.

Kvalifikationer

I rollerne her kan du have en bred uddannelsesmæssig baggrund; det kan være som ingeniør, farmaceut, IT-uddannet eller noget helt andet. Uddannelsesniveau er ikke altafgørende. Vi ser hellere at du brænder og har forståelse for procesoptimering i en IT-kontekst – gerne med 1-2 års (eller flere) erfaring med produktion, procesoptimering og/eller IT. Det kan både være erfaring tilegnet gennem fuldtidsarbejde eller gennem studiejobs og praktikophold. Det er således ikke et krav, at du har indgående kendskab til IT-systemer i en produktion, blot du har en forudgående interesse for at forstå IT, og at du har en systematisk tilgang til dit arbejde.

Lønpakke og vilkår sammensættes efter kvalifikationer.

Vi leder efter en person som trives i et foranderligt miljø hvor prioriteterne ofte skifter. Det er vigtigt at man sætter en ære i kvalitet, og er indstillet på at dokumentationsarbejde fylder en del i hverdagen, samt at man er teamorienteret og nyder at have en hverdag med mange sociale interaktioner.

Om Oral Finished Products i Novo Nordisk

I 2004 startede en ambitiøs og banebrydende rejse mod at blive verdens første medicinalvirksomhed, der leverer GLP-1 baserede-tabletter til markedet. Her mange år efter er vi så langt, at flere millioner patienter med type 2 diabetes har et oralt alternativ til injicérbare præparater. Et resultatet af dygtige, innovative og engagerede medarbejders indsats, som alle er stolte af at bruge deres dedikation til at sætte helt nye standarder inden for diabetes-behandling. Kom med ombord på vores rejse – her er mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Kontakt

For yderligere information kontakt venligst Torben Rosenquist på +45 30777255.

Deadline

20. september 2020 – Vi læser ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, så send gerne CV når du har mulighed for det. Vi glæder os til at læse den.

Skriv gerne i et kommentarfelt i CV’et, hvilken af stillingerne du ønsker at søge – eller hvis du søger begge.

Gem job

Novo Nordisk A/S
Publiceret: 27. august 2020

Arbejdssted

Location Måløv