IT-Supporter


ECIT Solutions Danmark A/S vækster, og derfor søger vi endnu en dygtig kollega til vores Support and Operations Center.

Hvem er vi?

ECIT Solutions Danmark er et drifts- og konsulenthus, hvor vi beskæftiger os med IT-drift og hosting af forretningskritiske IT-systemer på Microsoft og Linux-platformen, som vi binder sammen med Netværk og ofte hele vejen ud til kunden. Vi arbejder løbende med at sikre den højest mulige driftsstabilitet og sikkerhed på vores kunders IT-infrastruktur. Ligeså fokuserer vi løbende på en proaktiv styring af IT-miljøet via vores supportteam.

I vores Support & Operations arbejder vi proaktivt med at løse problemerne, inden kunden opdager det, og arbejder serviceminded på at løse problemer for slutbrugerne. Hertil søger vi en supporter med den rette indstilling.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder selvfølgeligt løn efter kvalifikationer, men derudover tilbyder vi:

  • At du får mulighed for at bidrage og sætte dit præg på vores support
  • Personlig og faglig udvikling, både internt såvel og med eksterne sammenarbejdspartnere
  • Et team med højt til loftet og godt humør!

Vores support kræver at man er meget alsidig profil, der kan lidt af hvert, opgaverne er derfor også meget varierende og spændende!

Det kan være alt fra passwordnulstilling til at flytte en kunde fra on-prem exchange til m365, AD-Hoc opgaver både ved kunder og internt vil forekomme.

Hvad forventer vi?

Vi forestiller os at du er nyuddannet eller med 1-3 års erfaring fra lignende stilling. Vi forventer at du brænder for kundesupport og drives af den gode kundekontakt!

Kendskab til følgende er en fordel, men ikke nødvendigvis krav!

  • AD & GPO
  • RDS / Citrix
  • O365 / M365
  • Azure AD

Du har kørekort, er velformuleret og behersker både dansk og engelsk på højt niveau, både i skrift og tale.

Dine personlige kvalifikationer

Vi lægger stor vægt på dine personlige kvalifikationer, vi forventer at du har følgende personlige karakteristika:

  • Serviceminded, fleksibel og tør tage initiativ
  • Er udadvendt og trives med kundekontakt
  • Følger sager til dørs og får dem afsluttet til tiden.

Spørgsmål og deadlines

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du meget velkommen til at tage kontakt til Support & Operations Manager Orhan Imamovic oim@ecitsolutions.dk.

Vi behandler løbende ansøgninger, så send din ansøgning og CV snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

Vores kunder er dybt afhængige af et velfungerende IT-miljø, der typisk også er en væsentlig strategisk del af deres virksomhed. Derfor bygger vi altid vores løsninger på forståelse af kundens forretning og en tilpasning hertil. Kunderne sætter således stor pris på vores skræddersyede løsninger, som er baseret på vores høje kvalitet og grundighed. Det sikrer vi blandt andet også ved en løbende uddannelse af vores medarbejdere.

De IT-koncepter, som ECIT Solutions A/S markedsfører og udvikler, henvender sig primært til mindre og mellemstore virksomheder eller mere konkret - virksomheder med 10-300 computere.

Vi er en del af noget større

ECIT Solutions A/S er en del af ECIT Group, som beskæftiger mere end 1.300 medarbejdere, på tværs af 65 lokationer i fem lande (Danmark, Norge, Sverige, UK og Serbien). ECIT Group er en af de hurtigst voksende koncerner i norden. 

Skal du være en del af succesen?

Læs mere her: www.ecit.dk.

Gem job

Ecit Solutions A/S
Publiceret: 28. august 2020

Arbejdssted

Location Aarhus