In­for­ma­tions­sik­ker­heds­kon­su­lent til Semler Gruppen


Har du erfaring og indgående kendskab til informationssikkerhed? Og kan du formidle teknisk viden i en forretnings understøttende kontekst?

Så er du måske vores nye informationssikkerhedskonsulent i Semler Gruppen, der er Danmarks største bilkoncern, og som i øjeblikket er på en spændende rejse med internationalisering, digitalisering, elektrificering og udvikling af nye forretningsområder.

Om stillingen

Som informationssikkerhedskonsulent i Semler Gruppen vil du blive en central del af opbygningen af en ny sikkerhedsorganisation.
Du kommer til at påvirke den måde Semler Gruppen fremover skal arbejde med informationssikkerhed på og organisatorisk blive en del af Corporate Affairs’ Privacy & Security team, der rådgiver hele koncernen.

Eksempler på hvad dine kommende arbejdsopgaver er: 

  • Udarbejde og implementere sikkerhedspolitikker, retningslinjer og regler
  • Udarbejde, kontrollere og rådgive om sikkerhedsprocedurer
  • Tilrettelægge passende kontroller, udarbejde og vedligeholde et årshjul for informationssikkerhed
  • Gennemføre risikovurderinger og udarbejde handlingsplaner for at mitigere risici
  • Indhente og gennemgå sikkerhedsdokumentation for samarbejdspartnere og leverandører til Semler Gruppen
  • Tilrettelægge og implementere awareness-tiltag 

Om dig

Du har min. et par års erfaring med informationssikkerhed fra en lignende stilling i en anden større koncern. Du er fortrolig med diverse rammeværk og practices inden for informationssikkerhed og holder gerne en eller flere certificeringer i følgende: CISSP, CISM, GIAC, ISO, CRISC, CISA, ISO, ESL, etc.

Du har kendskab til og arbejdsmæssig erfaring med implementering samt vedligeholdelse af ISO 27001/27002/27005 og samspillet med databeskyttelsesforordningen. Du har styr på processtyring af sikkerhedskrav i it-drift og softwareudvikling, og har en passende teknisk forståelse til at kunne indgå i dialog med tekniske kollegaer.

Du kan formå at arbejde selvstændigt, men samtidigt indgå og blive en del af en afdeling med 11 højt specialiserede kollegaer inden for forskellige områder, herunder særligt jura.

Om os

Semler Gruppen er Danmarks største bilkoncern med 2.400 medarbejdere og har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, SKODA og SEAT. I dag er Semler Gruppen organiseret i fem divisioner, der beskæftiger sig med bilbranchen, landbrugsmarkedet og fremtidens mobilitetskoncepter. Du bliver således en del af en spændende virksomhed i en rivende udvikling.

Den daglige arbejdsplads er på Park Allé 355 i Brøndby.

Ansøgning

Lyder dette som noget for dig? Ansættelsesstart er hurtigst muligt, og derfor afholdes samtalerne løbende. Så søg allerede i dag. Ansøgningsfrist er fredag d. 18. september 2020. 

Søg venligst online via linket "Søg jobbet her" nederst på siden. 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Head of Privacy & Security, CPO, Tom John F. Jensen, via telefon 43288200.

Gem job

Semler Gruppen
Publiceret: 28. august 2020

Arbejdssted

Location Brøndby