It-sy­stem­ud­vik­ler i relation til GIS (Genopslag)

Er du en skarp it-profil og er det dig, der skal være med til at drive og videreudvikle vores GIS-miljø i Banedanmark?

Vi søger en erfaren systemudvikler til udviklings- og driftsopgaver i relation til Banedanmarks GIS-platform, som primær opgave, men også til andre relaterede systemer, herunder SAP PM.

Du bliver en del af Team Banedata, som er et af to teams i den tværgående sektion Data og Dokumentation. Her får du 20 dygtige kolleger der alle har ansvaret for, at Banedanmarks samlede tekniske data i vores Asset Management er opdaterede og til rådighed for brugere både internt og eksternt. Vores kerneopgaver er at sikre effektiv modtagelse og udlevering af data i forbindelse med baneprojekter og samtidig være med til at sikre det nødvendige datagrundlag i forbindelse med planlægnings, drifts- og vedligeholdelsesopgaver.

Arbejdsstedet er i vores nye domicil ved Ringsted station fra november 2020, men starter i Vasbygade 10 i København, da hele arbejdspladsen flytter kollektivt i november 2020.

Variation i opgaverne

Arbejdsopgaverne er mangeartede og vil oftest være relateret til Banedanmarks GIS-platform og GIS-løsninger, der er baseret på Esri’s ArcGIS-software, med interface til og fra andre systemer, herunder SAP-PM.

Dagligt vil du komme til at beskæftige dig med mange af følgende opgaver:

  • Udvikling og opdatering op imod Oracle
  • Udvikling af scripts (Python) og makroer til ArcGIS Desktop/ArcGIS Pro.
  • Udvikling og vedligeholdelse af integrationer mellem GIS og andre systemer, eks. Sharepoint Online, Oracle, SAP PM m.m.
  • Planlægning og administration af ArcGIS-platformen ift. setup, opdatering, licenser, datasynkronisering (collaboration) m.m.
  • Udvikling og vedligeholdelse af Microsofts ClickOnce-programmer

Erfaren og løsningsorienteret

Vi forestiller os, at du har en IT-baggrund enten via en videregående uddannelse inden for it eller via mange års erfaring som it-administrator og udvikler. Uanset din baggrund forventer vi, at du har erfaring med udvikling i relation til GIS. Desuden er det vigtigt, at du har grundlæggende færdigheder inden for databaseadministration, gerne i forhold til geodata.

Du må gerne være typen, der er velorienteret og god til at tænke ud-af-boksen mht. implementering af nye metoder samt automatisering.

Ønskede kompetencer:

  • Kendskab til ArcGIS Online, ArcGIS Enterprise og ArcGIS Desktop
  • Erfaring med Python-scripting samt C#-programmering i .NET
  • Erfaring med administration af geodatabaser, gerne i Oracle
  • Erfaring med webserviceteknologi, gerne REST-services
  • Erfaring med programmering af interfaces programmer

Kommunikation og samarbejde

Som person falder det dig naturligt at være serviceminded og udadvendt, og du har et godt humør, også når det skal gå stærkt. Samtidig er du god til at skabe netværk, og det er vigtigt, at du er i stand til at kommunikere med en bred vifte af faglige profiler.

Du arbejder både selvstændigt og i tæt samarbejde med andre i en travl hverdag, der bærer præg af mange deadlines.

Løn

Hvis du er akademiker, ansættes du i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ellers er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/SAMDATA, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen er placeret i løngruppe 5. Hertil kommer pension. Der er mulighed for at forhandle tillæg.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt teamleder i Banedata Pia Walmod-Larsen på telefon 41 77 36 91. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg jobbet her” og følger instruktionerne.

Ansøgningsfrist: 20-09-2020


Banedanmark er en styrelse under Transport- og Boligministeriet med over 2.000 medarbejdere. Vores hovedkontor ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele Danmark. Vi har ansvaret for den danske jernbane. Det betyder, at det er os, der styrer togtrafikken og informerer om den på skærme og højttalere på stationerne på fjernbanen.

Vi vedligeholder banen og udfører milliardstore jernbaneprojekter, der til sammen er med til at forme fremtidens bæredygtige jernbane.

Gem job

Banedanmark
Publiceret: 28. august 2020

Arbejdssted

Location Ringsted