Dygtige backend-udviklere søges… Vil du udvikle software, der frem­tids­sik­rer Danmarks grønne om­stil­ling?

Der er måske ikke så mange, der ved det endnu, men Danmarks grønne omstilling er på mange områder lig med ny, skalérbart og fremtidssikret software, der skal kunne rumme en eksponentielt stigende mængde data. Det er dét vi laver her hos os i Systemate. Vi leverer kritisk software til forsyningssektoren, der har direkte indflydelse på den grønne omstilling i Danmark, og ikke mindst, på om hvorvidt Danmark når EU’s klimamål for både 2030 og 2050. Vores software spiller bl.a. allerede en afgørende rolle i Danmarks udnyttelse af grøn strøm, genanvendelse og nedskæring af CO².

Kritisk software kræver dygtige udviklere

En sprængfyldt ordrebog, og fuld fart på de grønne fremtidsplaner, kræver bl.a. nye specialiserede backend-udviklere. Vi søger derfor en håndfuld dygtige og erfarne backend-udviklere, der har lyst til at springe med ombord på Systemates – og Danmarks – grønne rejse. Fælles for de projekter vi har på tegnebrættet er, at der skal udvikles omfattende softwaresystemer til store danske kunder. Det er bl.a. kunder, der agerer på det danske elmarked, og som er en vigtig del af kritisk dansk infrastruktur. De systemer vi udvikler, skal kunne håndtere enorme datamængder, og samtidig stilles der høje krav til performance, sikkerhed og driftssikkerhed døgnet rundt.

Vores nye kollegaer skal gerne have 3-5 års erfaring som backend-udvikler, samt erfaring med følgende teknologier og metoder:

  • C#
  • .NET / .NET Core
  • Automatic testing (unit, integration, GUI)
  • MicroServices
  • SOLID principperne og Continuous Delivery

Dit mindset spiller en stor rolle

Foruden de konkrete teknologier, er det mindst lige så essentielt, at du som ny kollega har det helt rette mindset. Vi søger nemlig kollegaer, der har mod på at sætte sig ind i et ambitiøst, komplekst og hurtigt vekslende domæne. Det er tale om et domæne, der kræver en vis mængde videbegærlighed og nysgerrighed, både på domænet i sig selv, samt de fremtidsorienterede teknologier som domænet fordrer. Det kunne f.eks. Microsofts cloudplatform Azure, og en stor portion af de underliggende Azure-teknologier.

Den grønne software som vi udvikler, skal holde i mange år frem, og derfor er det vigtigt at softwaren laves rigtigt første gang. Vi håber, at du vil tage aktiv del i udviklingen af disse nye softwaresystemer, og har lyst til at byde ind ift. den tekniske opbygning på baggrund af tidligere erfaringer, holdninger til best practises og lignende. Kunne rollen som backend-udvikler hos Systemate være noget for dig?

Dagligdagen i Systemate

Systemate er et aarhusiansk softwarehus, der har eksisteret i over 20 år. Hos Systemate er der rig mulighed for, at du kan dyrke din faglighed, og samtidig blive udfordret på daglig basis. Vi er nemlig en samlet flok på +65 passionerede it- og udviklings-nørder, der ikke kunne drømme om at springe over hvor gærdet er lavest. Og dette holder vi hinanden oppe på. Vi går ind for det gode, gedigne håndværk, og fordybelse i koden prioriteres højt. Når du møder os, vil du vil opleve en flok åbne og glade mennesker, der aldrig er for fine til et godt grin og en god portion selvironi. Vores organisationsstruktur er flad som en pandekage, og det betyder i praksis, at alle er med til at afgøre hvordan Systemate skal se ud i morgen.

Har vi vakt din interesse?

Hvis vi har vakt din interesse på den ene eller den anden måde, vil vi meget gerne høre fra dig. Det gælder uanset om det er i form af en traditionel ansøgning, en mail med dit cv eller et uformelt opkald. Du skal være velkommen til at give Jan Højgaard Rasmussen et kald på telefonnummer 4248 8484 eller sende ham en mail på jhr@systemate.dk. Han har altid tid til en uforpligtende samtale.

Hvis du omvendt ønsker at sende os alle dine informationer i form af CV og/eller ansøgning, så vi har al information inden en evt. samtale, så send gerne dette til job@systemate.dk. Ansøgningsfristen er d. 1. december 2020, men vi tager kandidater ind løbende.

Gem job

Systemate
Publiceret: 30. oktober 2020

Arbejdssted

Location Aarhus